Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 122
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
to tylko reakcja na głupie teksty spierdoxow, laska ma rację

@Bover nigdy nie zrozumiem zniżania się kobiet do poziomu niektórych redpillowców żeby ich wyjaśniać.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: czemu nie rozumiesz? A co to, masz kobietę za jakąś wyższa formę ewolucji od mężczyzn, że nie dopuszczasz myśli że może się tak zachowywać jak mężczyzna?
  • Odpowiedz
@WielkiNos: to tylko reakcja na głupie teksty spierdoxow, laska ma rację

@Bover: Dokładnie, a te komentarze o ścianie czy "32 to śmietnik" to kwintesencja wykopowego przegrywa.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: mówienie o ścianie ma sens w przypadku kobiet które chcą założyć rodzinę, a teraz mnóstwo jest takich co nie chcą
z mojej perspektywy to potężną ścianę ma chłop, jak nie jest jakimś ekscentrycznym bogatym wujkiem j----ą, to samotny chłop koło 40 jest traktowany jak absolutny odpad społeczny - to jest prawdziwa ściana
  • Odpowiedz
@yahoomlody: ta przysłowiowa ściana to taki chochoł redpilla dający nadzieję, że Ci ładni w końcu przegrają na stare lata jako metoda na kontrolę frustracji i w----u tych bardziej brzydkich ludzi. To nigdy się nie skończy ale gdy to się wie to się nie kupi kursu za połowę swojej pensji i przestaniesz gonić za tzcipą, stracą klienta.
  • Odpowiedz
@Bestia_z_Jellystone: po pierwsze który 20 latek chce zakładać rodzine, a po drugie nie każdy chce mieć dzieci. W śród znajomych to norma, że kolesie kilka lat młodsi, ale laseczki też mega zadbane i szczupłe
  • Odpowiedz
@Quashtan: wiele kobiet odkrywa, że chcą założyć rodzinę po 40, kiedy już widza, że rodzice powoli odchodzą z tego świata, znajomi się pozenili i nie maja dla nich czasu a 20-latkowie już nimi gardzą i przy odrobinie szczęścia, chca je po prostu wyruchac z ciekawości, kobiety żyją dłużej niż faceci, więc potem takie baby będą mieć przed sobą 20-30 lat bardzo smutnego życia w samotności, obserwując jak wszyscy dookoła odchodzą,
  • Odpowiedz
@ziemniak_na_export: pomysl o tych wszystkich którzy mimo dzieci i partnerów czują się samotni i niepotrzebni. Takich nie brakuje. Dzieci mają Ciebie w d...e taka prawda w 80% przypadków. Szukasz relacji wśród znajomych
  • Odpowiedz
Ja w ogóle mam problem z posiadaniem u bab i chłopów instagramów. Na c--j to jest? żeby się jeszcze jakimiś na prawdę fajnymi fotkami pochwalić. Ok jeszcze zrozumiem. Ale po co to uzewnętrzniania? jakbym szukał baby, to posiadanie insta byłoby rzeczą wzbudzającą moją wątpliwość co do niej.
  • Odpowiedz