Aktywne Wpisy

Robię gołąbki dla faceta - tyle ile z tym roboty jprdl pierwszy i ostatni raz... #gotujzwykopem #kolacja
Oby mu smakowało
Oby mu smakowało
źródło: temp_file6254143273273872215
Pobierz
Ok to powiedz mi @Casuel co należy zrobić w przypadku kiedy idziesz ulicą z dzieckiem, i podpiega do ciebie pitbull czy inny amstaf i zaczyna szarpać dziecko? Bo ja na przykład nie wiem co mogę zrobić w takiej sytuacji. Mam do wyboru zabicie psa albo pozwolić psu na zabicie dziecka tak na prawdę. W takiej sytuacji liczą się dosłownie sekundy. Co mam robić według ciebie? Psiarze sprzeciwiają się temu, że psa

![Atak prorosyjskiej grupy na oczyszczalnię ścieków na Podkarpaciu [AKTUALIZACJA]](https://wykop.pl/cdn/c0834752/6aac314c84a38b5a9975b1395062a227892e5f962291c068117ea94470c930a6,q80.jpg)

@WarwaraBasia: Bo nie rozumie czym jest ściana?
W cudownym empatycznym kobiecym świecie, osobnik który ma zakola, nie ma prawa głosu XD
Hitler ze stalinem na to nie wpadli, a u bab nic się od tych tysięcy lat nie zmieniło.
Znajomych beda mialy 2137000000000 z uwagi na fakt, ze tyle bedzie bezdzietnych singielek, wiec z nudow beda razem ze soba spedzac czas. Adoratorow beda mialy po 2137000000000000 kazda, bo kobieta w kazdym wieku ma tylu adoratorow. To, ze niekoniecznie beda to bogaci przystojniacy to inna inszość, ale całkowita samotność im nie grozi.
@ziemniak_na_export: jak nie. Moje bezdzietne koleżanki spotykają sie ze sobą. Masa lasek dziś nie chce dzieci i nie jest tak jak tu jest przedstawiane, ze będą one samotne. Bedzie masa bezdzietnych starszych kobiet i one będą sie ze sobą spotykały te ktore będą koleżankami. Bedzietna starsza babka to nie będzie wyjątek tylko polowa jak nie większość.
@git_commit: dokładnie tak, ale możesz im tłumaczyć jak oni żyją w swoim świecie
@cyk21: Hola hola, ostatnie zdanie dotyczyło tylko relacji w której facet chce mieć dzieci. Chyba, że strzela ktoś gola po 3 miesiącach znajomości, realnie 32 lata to przecież ze 1-2 lata na poznanie się, zanim zaciąży pierwsze to masz 34/35 lat, a gdzie drugie i ew. kolejne, babka ma wtedy prawie 40 lat, ryzyko rośnie. A
Takich 30-latkow jest garstka. Polki wybieraja sobie facetow starszych o 2 max 3 lata a nie o 10. Ponadto mam na mysli zwiazek a nie bycie bankomatem zdradzanym z o 2 lata starszym chadem od niej.
Plus zdecydowanie szybciej 30 latek znajdzie chętna do związku 20 latke niż 30 latka znajdzie 20 latka.