Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 122
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ziemniak_na_export: Chcą założyć to sobie mogą chcieć, są też inne sposoby na te sprawy. Poza tym to zakładanie,że będą miały smutne życie to taki ogromny cope pt one mają źle więc w końcu wygraliśmy xd Oczekujesz niemożliwego do spełnienia,że te kobity będą miały o wiele gorzej ale na brak atencji jak u chłopów to nigdy nie dojdzie - mireczek lat 40 będzie miał jeszcze gorszy los bo sobie w ogóle
  • Odpowiedz
@ziemniak_na_export

to nie jest tak, ze kobiety w tym wieku maja masę znajomych, adoratorów i cały dzień zapelniony spotkaniami

Znajomych beda mialy 2137000000000 z uwagi na fakt, ze tyle bedzie bezdzietnych singielek, wiec z nudow beda razem ze soba spedzac czas. Adoratorow beda mialy po 2137000000000000 kazda, bo kobieta w kazdym wieku ma tylu adoratorow. To, ze niekoniecznie beda to bogaci przystojniacy to inna inszość, ale całkowita samotność im nie grozi.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: ściana to jest takie coś: całe życie jecie w drogich restauracjach z pięcioma gwiazdkami Michelina, jeździcie luksusowymi autami. Nagle przychodzi taki moment, że musicie jeść w jakichś obskurnych barach mlecznych i jeździć starym Polonezem.
  • Odpowiedz
to nie jest tak, ze kobiety w tym wieku maja masę znajomych

@ziemniak_na_export: jak nie. Moje bezdzietne koleżanki spotykają sie ze sobą. Masa lasek dziś nie chce dzieci i nie jest tak jak tu jest przedstawiane, ze będą one samotne. Bedzie masa bezdzietnych starszych kobiet i one będą sie ze sobą spotykały te ktore będą koleżankami. Bedzietna starsza babka to nie będzie wyjątek tylko polowa jak nie większość.
  • Odpowiedz
Dokładnie, a te komentarze o ścianie czy "32 to śmietnik" to kwintesencja wykopowego przegrywa.

@cyk21: Hola hola, ostatnie zdanie dotyczyło tylko relacji w której facet chce mieć dzieci. Chyba, że strzela ktoś gola po 3 miesiącach znajomości, realnie 32 lata to przecież ze 1-2 lata na poznanie się, zanim zaciąży pierwsze to masz 34/35 lat, a gdzie drugie i ew. kolejne, babka ma wtedy prawie 40 lat, ryzyko rośnie. A
  • Odpowiedz
@WielkiNos: miałem dziewczynę 7 lat młodszą w wieku 30 lat. Co ja się nasłuchałem od rówieśniczek, że mam dziecko, a nie kobietę. Tylko co moje rówieśniczki mogą mi zaoferować? Wygasające jajniki, cellulit i często duży przebieg? Dlatego lepiej dla faceta, żeby brać młodszą, którą można wychować na świetną partnerkę. Fakt jest taki, że kobiety już po 25 roku życia mają powoli zjazd do bazy, a po 30 walą z rozpędu
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze

Bo 30 letni ustawiony życiowo facet może sobie wziąć 20 latke.

Takich 30-latkow jest garstka. Polki wybieraja sobie facetow starszych o 2 max 3 lata a nie o 10. Ponadto mam na mysli zwiazek a nie bycie bankomatem zdradzanym z o 2 lata starszym chadem od niej.
  • Odpowiedz
@git_commit no jest garstka bo sporo z nich weszło w związku w wieku 20 lat z swoimi równiesniczkami. Potem się pożenili porobili dzieci i sobie żyją. Ułożony facet też nie ma problemu z znalezieniem d--y. Więc wśród 30 letnich singli zdecydowanie przeważają przegrywy a nie nawet norniki.
Plus zdecydowanie szybciej 30 latek znajdzie chętna do związku 20 latke niż 30 latka znajdzie 20 latka.
  • Odpowiedz