Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 122
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WhiskeyIHaze: Mam wrażenie, że na Wykopie wszyscy faceci chcą mieć dzieci i w głowach im się nie mieści, że ktokolwiek może myślec inaczej. Sprawdź statystyki, jaki odsetek chce mieć dzieci, w moim otoczeniu obserwuję trend, że para po ślubie ogarnia psiecko i jasno deklarują antynatalizm, nawet gdy mają mieszkania od rodziców na start bez kredytów, na dziecko decydują się nieliczne pary. BTW. Nawet w Indonezji dzietność pikuje w dół.

Znam
  • Odpowiedz
Mam wrażenie, że na Wykopie wszyscy faceci chcą mieć dzieci i w głowach im się nie mieści, że ktokolwiek może myślec inaczej. Sprawdź statystyki, jaki odsetek chce mieć dzieci, w moim otoczeniu obserwuję trend, że para po ślubie ogarnia psiecko i jasno deklarują antynatalizm

@Kitty88: ile masz lat? jakieś widełki.

A co z bad boyami? Przecież bezrobotni faceci pracujący okazyjnie na czarno, mają swoje
  • Odpowiedz
nie chce mi sie tego ciagnac, bo ty wolisz wierzyc ze to wybor a dla mnie to xD

@HexenHeretic: bo to jest twój wybór. Nie wiem skąd wziąłeś te 15 lasek bo tak to funkcjonują przegrywy xd Chyba, że piszesz o podbijaniu do losowych lasek, które ci się podobały i proponowaniu im związków. Normalni ludzie najpierw trochę z sobą gadają a dopiero potem wchodzą w relacje.

owszem, dla tej niewielkiej czesci
  • Odpowiedz
@Kitty88: ile masz lat? jakieś widełki.

@WhiskeyIHaze: Już któryś raz powtórzę, odpowiedź jest w moim nicku. Pisząc o otoczeniu, mam tu na myśli ludzi w wieku 25-35 lat w stabilnych związkach trwających dłużej niż 5 lat.

i te kobiety były według ciebie bardziej inteligentne i ogarnięte życiowo niż oni? czy jednak raczej podobny poziom s----------a?

@WhiskeyIHaze: Facet inteligentny i ogarnięty życiowo nie będzie pracował w żabce,
  • Odpowiedz
bo to jest twój wybór. Nie wiem skąd wziąłeś te 15 lasek bo tak to funkcjonują przegrywy xd Chyba, że piszesz o podbijaniu do losowych lasek, które ci się podobały i proponowaniu im związków. Normalni ludzie najpierw trochę z sobą gadają a dopiero potem wchodzą w relacje.

@WhiskeyIHaze: a przegrywy nie sa czescia spolecznestwa? wzialem to stad z3 tak wielu facetow funkcjonuje podbija do losowych lasek az ktora sie zgodzi. Dzisiaj
  • Odpowiedz
Pisząc o otoczeniu, mam tu na myśli ludzi w wieku 25-35 lat w stabilnych związkach trwających dłużej niż 5 lat.

@Kitty88: a czemu mają "psiecko" a nie psa? czyżby nie było ich stać na dziecko więc zrobili je sobie z psa, który jest tańszy w utrzymaniu i wychowaniu? bo wiesz, to że mnie nie stać na mercedesa i z---------m z buta mówiąc, że mam drepcedesa nie znaczy, że nie chciałbym mercedesa ( ͡º
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: ja prdl czy ja moge jak wolny czlowiek zwalic sobie w spokoju konia? zmuszasz mnie do ciaglego odpisywania czy ja moge miec troche spokoju?z kazdym takie dlugie dyskusje prowadzisz? xD serio nei widzisz ze inaczej widzimy problem i sie nie zgodzimy? jutro odpisze, bo dzis mam juz dosc gadania z toba. Niezły nachalniak z ciebie, tacy sa najgorsi nikt ci nigdy nie powiedzial, ze jestes wrzodem na dupie? ;)
  • Odpowiedz