Aktywne Wpisy

Kolczaneiro +30
źródło: temp_file8655782147284693117
Pobierz
Czeski_Pablo +10
Wy tutaj debatujecie za legalizacją marichuany, a właśnie dokręcają śrubę z ogólnopolską prohibicją nocną xd
Marzyciele xd
Marzyciele xd

Nawet 40 dziś ściany za bardzo nie mają jak potrafią w interenety.
@Kitty88: ile masz lat? jakieś widełki.
@HexenHeretic: bo to jest twój wybór. Nie wiem skąd wziąłeś te 15 lasek bo tak to funkcjonują przegrywy xd Chyba, że piszesz o podbijaniu do losowych lasek, które ci się podobały i proponowaniu im związków. Normalni ludzie najpierw trochę z sobą gadają a dopiero potem wchodzą w relacje.
@WhiskeyIHaze: Już któryś raz powtórzę, odpowiedź jest w moim nicku. Pisząc o otoczeniu, mam tu na myśli ludzi w wieku 25-35 lat w stabilnych związkach trwających dłużej niż 5 lat.
@WhiskeyIHaze: Facet inteligentny i ogarnięty życiowo nie będzie pracował w żabce,
@WhiskeyIHaze: a przegrywy nie sa czescia spolecznestwa? wzialem to stad z3 tak wielu facetow funkcjonuje podbija do losowych lasek az ktora sie zgodzi. Dzisiaj
@Kitty88: a czemu mają "psiecko" a nie psa? czyżby nie było ich stać na dziecko więc zrobili je sobie z psa, który jest tańszy w utrzymaniu i wychowaniu? bo wiesz, to że mnie nie stać na mercedesa i z---------m z buta mówiąc, że mam drepcedesa nie znaczy, że nie chciałbym mercedesa ( ͡º
@HexenHeretic: xd
nie tik tooka stary ja mam 36 lat, tylko to jest wykop a nie klub dyskusyjny xD