Wpis z mikrobloga

Ja już po spotkaniu z ekspertem, zaproponował ograniczyć kontakt na 3 tygodnie, nie pisać, dodawać relacje na Instagramie z ciekawego życia i na zakończenie doręczyć jej list (ręcznie pisany!) niby pożegnalny ale z furtkami który ma skłonić do refleksji, przypomnieć dobre momenty itp.

czy

Pomysl aby kupić bukiet jej ulubionych róż, podjechać do niej pod pretekstem oddania rzeczy i wyciągnąć ten bukiet i prosto z serca powiedziec jak dałem d--y i jak ważna jest dla mnie i prosić o wybaczenie.

#podrywajzwykopem #rozstanie #zwiazki #logikarozowychpaskow
serek_heterogenizowany - Ja już po spotkaniu z ekspertem, zaproponował ograniczyć kon...

źródło: 1000033909

Pobierz

Co lepsze?

• Opcja eksperta 82.6% (38)
  • Proszenie o wybaczenie z kwiatami 17.4% (8)

Oddanych głosów: 46

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@serek_heterogenizowany: nr 1 brzmi jak ultra-toksyk i problemy z ego xD
nr 2 z kwiatami można wyskoczyć tylko jak jest dobrze, jak jest źle to kwiaty zadziałają przeciwnie do zamierzenia

Najlepiej pewnie byłoby pojechać oddać rzeczy i powiedzieć, że żałujesz i ciągle ją kochasz, jak sama będzie chciała to da ci znać.
  • Odpowiedz
nie mam nic do stracenia także żal byloby nie spróbować

@serek_heterogenizowany: błąd.
Życie nie jest surowcem odnawialnym, więc im szybciej zaczniesz funkcjonować w nowej rzeczywistości, tym lepiej.
Jakieś rozpaczliwe long shoty tylko przedłużają twój czas żałoby po związku
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany: Kwiatów tym bardziej! Pokażesz tym swoją słabość, zupełnie niepotrzebnie. I piszę to pomimo, że jestem team Twoja ex xD.
Co innego gdybyś to Ty ją zostawił. Ale w tej sytuacji po prostu odpuść. Uwierz mi, że najbardziej zaintrygujesz ją ciszą ze swojej strony, tym że sobie będziesz normalnie żyć. Zasada no contact, a w międzyczasie układaj sobie powolutku swoje żyćko.
  • Odpowiedz