Aktywne Wpisy

sesa_sebix +33
Ktoś mi strzelił w okno z wiatrówki ( ͡° ʖ̯ ͡°) byłem w kamienicy naprzeciwko i niby nie ma nikogo takiego kto by mógł to zrobić. Odwiedziłem prawie wszystkie mieszkania i nikt nic nie nawet czy ktoś wgl ma wiatrówkę, większość ludzi wydała się normalna. Da się wymienić samą szybe w takim oknie czy trzeba całe nowe okno?
#patologiazmiasta
#patologiazmiasta
źródło: IMG_7049
Pobierz
TypicznyMaciek +59

źródło: temp_file4788446214257468190
Pobierzźródło: IMG_5741
Pobierz-sharan/galaxy/alhambra
-renault traffic i bliźniaki
-volvo v50
i zaskakująco często do tej grupy starają się awansować kie ceed 1gen i stare focusy. To nawet nie jest śmieszne.
@coo84: ale stare fokusy szybko popełniają sepuku bukkake swoim rdzewieniem ;)
Oczywiście jak miasto wspomni o ochronie płuc mieszkańców i usunięciu strucli to jest wielki skok na wolność suwerena, ciekawe czy te wszystkie debile z naklejkami "diesel musi dymić" byłyby takie wyszczekane jakby rury
@munioman: Wydaje mi się, że w przypadku francuskich chodzi bardziej o elektrykę, bo zabezpieczenie antykorozyjne np. Renault miał na poziomie Audi. No i francuskie diesle były już wtedy dużo nowocześniejsze od niemieckich.
źródło: IMG_6238
PobierzNa ViBilagare renault wypada prawie zawsze piątkowo, reszta Francuzów już różnie.
https://www.vibilagare.se/test/rost/rosttest-ds5-2016
Stare, wypierdziane audi inte ciąłe ich mówienie o klasie premium xD
@bongoz11: dla wielu to zapach klasy premium ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chociaż jak mi się zdarzy jechać za Starem albo Jelczem to trochę czuje ale to już rzadkość.
Ja zawsze za takim śmierdziuchem włączam obieg zamknięty jak już z daleka zobaczę chmurę
@SoundsGoodMan: Mam Golfa Mk4 z pierwszego roku produkcji (pierwsza rejestracja luty 1998)... ma mniej rdzy niż połowa Mk5 czy Passatów B6. Spotkałem się z kilkoma, w których już progi były wymieniane i