Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +5
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Arisek +17
#slubodpierwszegowejrzenia
Laweciarz i Katechetka
Irytujący jest Laweciarz tym dobijaniem leżącej. Naprawdę wystarczyłoby trochę klasy a nie jęczeć i odburkiwać. Tak, trafił fatalnie, ale to nie zwalnia go z chociażby rozmowy i jasnego powiedzenia co mu nie pasuje. Na każdy, nawet normalny tekst odburkuje, że nie wie. Totalnie bez klasy.
Katechetka to jest typ Rzesiary. A do tego pięknie nam tu gra jak Łysy Wąż. Stara się jakoś to przetrwać i w
Laweciarz i Katechetka
Irytujący jest Laweciarz tym dobijaniem leżącej. Naprawdę wystarczyłoby trochę klasy a nie jęczeć i odburkiwać. Tak, trafił fatalnie, ale to nie zwalnia go z chociażby rozmowy i jasnego powiedzenia co mu nie pasuje. Na każdy, nawet normalny tekst odburkuje, że nie wie. Totalnie bez klasy.
Katechetka to jest typ Rzesiary. A do tego pięknie nam tu gra jak Łysy Wąż. Stara się jakoś to przetrwać i w

źródło: temp_file4788446214257468190
Pobierzźródło: IMG_5741
Pobierz-sharan/galaxy/alhambra
-renault traffic i bliźniaki
-volvo v50
i zaskakująco często do tej grupy starają się awansować kie ceed 1gen i stare focusy. To nawet nie jest śmieszne.
@coo84: ale stare fokusy szybko popełniają sepuku bukkake swoim rdzewieniem ;)
Oczywiście jak miasto wspomni o ochronie płuc mieszkańców i usunięciu strucli to jest wielki skok na wolność suwerena, ciekawe czy te wszystkie debile z naklejkami "diesel musi dymić" byłyby takie wyszczekane jakby rury
@munioman: Wydaje mi się, że w przypadku francuskich chodzi bardziej o elektrykę, bo zabezpieczenie antykorozyjne np. Renault miał na poziomie Audi. No i francuskie diesle były już wtedy dużo nowocześniejsze od niemieckich.
źródło: IMG_6238
PobierzNa ViBilagare renault wypada prawie zawsze piątkowo, reszta Francuzów już różnie.
https://www.vibilagare.se/test/rost/rosttest-ds5-2016
Stare, wypierdziane audi inte ciąłe ich mówienie o klasie premium xD
@bongoz11: dla wielu to zapach klasy premium ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chociaż jak mi się zdarzy jechać za Starem albo Jelczem to trochę czuje ale to już rzadkość.
Ja zawsze za takim śmierdziuchem włączam obieg zamknięty jak już z daleka zobaczę chmurę
@SoundsGoodMan: Mam Golfa Mk4 z pierwszego roku produkcji (pierwsza rejestracja luty 1998)... ma mniej rdzy niż połowa Mk5 czy Passatów B6. Spotkałem się z kilkoma, w których już progi były wymieniane i