Aktywne Wpisy

yahoomlody +215
mówcie sobie co chcecie, ale gierki na telefon z lat 2005-2010 robione w javie były 100x lepsze niż gówna co teraz wychodzą xD
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
źródło: hqdefault
Pobierz
BlackpillMonster +582

Mam 3,5 roku doświadczenia zawodowego, dopóki nie przekroczyłem bariery 3 lat byłem w stanie to zrozumieć, bo prawie nie ma ofert wymagających mniej niż 3 lata. Wysyłam miesięcznie kilkanaście-kilkadziesiąt CV i cisza. Byłem zaproszony może na 4 rozmowy, po dwóch byłem pewny, że zostanę przyjęty, bo świetnie mi poszły rozmowy technicznie, ale i tak mnie odrzucili. Wysyłam CV tylko tam gdzie spełniam wszystkie lub prawie wszystkie wymagania. Czy na takim poziomie (czyli mid) ważne są jeszcze prywatne projekty w repo? Od dawna nic sam nie dłubię, chyba że chcę się nauczyć i przetestować coś nowego. Czy problemem może być to, że pracuję w małym startupie i nie mam doświadczenia w pracy w dużym zespole? Mam 3 miesiące okresu wypowiedzenia - czy to mnie z automatu skreśla, bo nikt tyle czekać nie będzie? Komuś może udało się w ostatnim czasie w Androidzie zmienić pracę i może podzielić się czego te firmy tak naprawdę chcą :) ? Tak wiem, eldorado się skończyło...
#pracait #programista15k #programowanie #androiddev
@Travolta1108 To czego właściwie nie wiesz?
Nie przechodzisz do dalszych etapów bo na liście mają 50 lepszych kandydatów od ciebie.
@Travolta1108:
Celuję we