Wpis z mikrobloga

@giorgioborgio: niestety :/ tak samo nue widzę szybkiego podglądu kampanii żeby widzieć jaką misję na danym czołgu mam aktywną i jeżeli muszę coś zrobić w 10 bitew to nie widzę szybkiego sposobu na resetowanie.. Serio muszę za każdym razem wchodzić w kampanie, wybierać tam odpowiednią misję i dopiero wtedy resetować progres?
  • Odpowiedz
@giorgioborgio: Mnie to w ogóle ciekawi po co oni marnowali czas i pieniądze na ten nowy interfejs. Nic tak naprawdę nowego nie wnosi, customizacji według własnych uznań nie można wprowadzać, w dodatku pochowali mnóstwo informacji, przez co trzeba teraz się przeklikiwać przez różne ekrany, a co najgorsze to porobili jakieś gówniane ikony na pół ekranu i teraz, np. menu do zakładania wyposażenia jest moim zdaniem mnie wygodne w użyciu niż
  • Odpowiedz
  • 0
Kliknijcie sobie spacje i macie liste czolgow i wszystkie staty po prawej stronie. Dla mnie na plus zmiana. Mozna tez robic playlisty czolgow, gdzie przy moich 153 maszynach to duzo ulatwia. Zrobilem sobie liste do expienia, do zarabiania i do funu :)
  • Odpowiedz