Wpis z mikrobloga

  • 2
@kamyyll

@Krupier: pierogi z kapustą i grzybami tylko jedynym grzybem tam jesteś ty, hyhy


O, dobrze, że przypomniałeś. Dwa dni srogo, padało, teraz upały, grzyby będą, cza się wybrać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Krupier: Daj znać jak wyszło, bo dochodzę coraz częściej do wniosku że mimo wszystko to ortodoksyjne podejście często jest przerostem formy nad treścią, które może w restauracji się sprawdzi, ale w domu już nie ma sensu. Wykopowi kucharze uczuleni na jakościową kuchnię włoską padną na zawał, ale ostatnio po doświadczeniach z masterowaniem Spaghetti alla Nerano, z podkręcaniem jakości i prawilności, ostatecznie stwierdziłem że nawet zamiana Provolone na serek topiony z
  • Odpowiedz
  • 1
@amn1337

@Krupier: według mnie mało :/ po wielu testach według mnie to 50/50 minimum, lepiej nawet 60/40 dla wołowiny - ale to oczywiście subiektywne


Bardzo możliwe. Po prostu takie miałem w lodówce, a do czegoś musiałem zużyć więc wpadłem na bolognese.
  • Odpowiedz