Wpis z mikrobloga

Miód na oczy, serce i duszę
- wjedź autem na chodnik
- stoi chłop z kamerą
- próbuj go rozjechać
- potem wysiądź i próbuj go pobić
- PROFIT: mandat 1500 zł + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zł + nasrane w papierach do końca życia xD
Gratulujemy zwycięzcy! (https://youtu.be/zrvQl2HFPrE?si=AKhZOZ_nCotYiiLJ)

#konfitura #polska #przemyslenia #patologiazmiasta #patologiazmiasta #polskiedrogi
CiastozTruskawkami - Miód na oczy, serce i duszę
- wjedź autem na chodnik
- stoi chło...
  • 114
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 846
@Ciasto_z_Truskawkami: ciekawe, że typ z Toyoty nie odwołał się od wyroku nakazowego. Zupełnie jakby poszedł z pismem z sądu do prawnika, a ten jak zapoznał się ze sprawą, to od razu kazał brać ten wyrok, bo jak będzie rozprawa, to skończy się zawiasami xD
  • Odpowiedz
ta policja to powie, że w Polsce nie ma prawa precedensu

@CrytekPL: Nic mnie tak nie w-----a w tym kraju, jak powoływanie się debili na kompletnie nierozumiane przez nich "prawo precedensu". Jak słyszę to od kogoś, to od razu wiem, że mam do czynienia z patologią pojmującą świat prymitywnym, chłopskim rozumem.

Przecież brak prawa precedensu stanowi tylko o tym, że wyroki sądów nie tworzą bezpośrednio prawa powszechnie obowiązującego, ale nie
  • Odpowiedz
  • 19
@czerwony_kmer ma taką widownie bo ludzie lubią patrzeć jak dokucza się jakiemuś dziadkowi gdy ten nie zauważył zakazu i ten gość znalazł pretekst do uprzykrzania życia dla poklasku ludzi. Dla mnie to dno społeczne, które dla swojej korzyści łazi po mieście i szuka na siłę zaczepek. On tego nie robi bo mu przeszkadza albo dla dobra ogólnego. Robi to tylko i wyłącznie dla pieniędzy.
  • Odpowiedz
  • 235
gdy ten nie zauważył zakazu

@Bryk: Biedny kierowca nie wiedział że się nie jeździ po chodniku i nie potrąca się pieszych którzy tam stoją OSTROŻNIE!
  • Odpowiedz
  • 96
@Bryk: fuj, zesrałeś się i śmierdzi. Usuń konto, wsiadaj do tego swojego gruza i lepiej przestrzegaj wszystkich przepisów, bo donos to najwyższa forma dojrzałości obywatelskiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 85
@Bryk: czemu usunąłeś życzenia żeby cytuję: „moja matka zdechła na raka”?

Weź się pochwal jaki jesteś na poziomie i wygadany.
  • Odpowiedz