Wpis z mikrobloga

Autor przedstawił błędną tezę jakby ktoś tak sądził a potem udowodnił, że ktoś kto tak wcale nie sądzi jak pokazał to autor, jest w błędzie.
  • Odpowiedz
Jak mnie to irytuje. To w drugą stronę - jakie są dowody, że na księżycu ktoś był?
Zimna wojna, wysyłali ludzi na komputerach gorszych niż wasze telefony, a dzisiaj wielki problem tam człowieka wysłać, a większość misji sond i łazików nieudanych. No rzeczywiście, technologia im się posypała czy chcą to robić bardziej spektakularnie?
  • Odpowiedz
Jak mnie to irytuje. To w drugą stronę - jakie są dowody, że na księżycu ktoś był?

Zimna wojna, wysyłali ludzi na komputerach gorszych niż wasze telefony, a dzisiaj wielki problem tam człowieka wysłać, a większość misji sond i łazików nieudanych. No rzeczywiście, technologia im się posypała czy chcą to robić bardziej spektakularnie?

@nikosix:
jestemtakizmeczony - >Jak mnie to irytuje. To w drugą stronę - jakie są dowody, że na...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@Chrystus:

CGI w 1999 roku.

W grach, grafika musi działać natychmiastowo. W filmach renderowanie kilku sekund mogło trwać godzinami, ale liczył się ostateczny efekt.

@Chrystus: Jezu,, ty to piszesz dla boomerów?
  • Odpowiedz