Wpis z mikrobloga

C--j mnie to obchodzi co ludzie robią ze swoimi pieniędzmi. Chcą dać na tace ? Proszę bardzo. Chcą dać na zrzutkę na pilota ? Proszę bardzo. Póki nie dorzuci się do tego państwo z moich podatków to niech sobie ludzie robią ze swoimi pieniędzmi co chcą. Dla mnie mogą nimi nawet w piecu palić. (Mogę podać numer konta gdyby ktoś jednak miał życzenie pozbyć się pieniędzy w inny sposób ( ͡º
  • Odpowiedz
Przecież rodzina dostanie po nim taką odprawę że nie jeden wykopek musiałby na to harować przez pół życia

@PustynnyDuch: akurat to nie jest rekompensata żadna, gość zarabial pewnie kupe kasy a nawet gdyby nie to żadna kasa nie jestem pocieszeniem dla rodziny, szczegolnie tej przy kasie
  • Odpowiedz
@Moseva: pewnie co ty wplacilas na oczy nie zobacza xD jak to scamy są ostre, pewnie wplaca im polowe a i tak nikt sie nie skapnie bo rodzina w szoku takim ze nie bedzie przeciez liczyc kasy teraz
  • Odpowiedz
@dominowiak: pilot wojskowy i lekarka - potrzebna im pomoc bo na pewno żyli od 1 do 1 ledwo wiązali koniec z końcem w skrajnej biedzie i żona nie ma absolutnie żadnych oszczędności

@LM317K: ty tu heheszkujesz ale jest masa takich turbodebili którzy żyją od 1 do 1 mając budżet 50k+
  • Odpowiedz
@dominowiak: na siepomaga juz jest półtorej miliona 😅 a na zrzutce wczoraj bylo 750tys. 🤣 j jest jeszcze jedna zbiórka na 500 tys. Ale na niej tylko reprem 70.. 😂
  • Odpowiedz