Wpis z mikrobloga

NIE JEST OBOWIĄZKOWA!

@Rocky_Zuma_Skye: ja mogę zaproponować, że nasram ci do japy za 100 złotych. Ale pamiętaj, to nie jest obowiązkowe tylko dobrowolne! Co nie zmienia faktu, że propozycja dalej jest wulgarna. Żyjemy w kraju, gdzie na koszt podatnika robi się widowiska z rozbijania samolotu za ćwierć miliarda złotówek, ale jak trzeba dzieci leczyć to pozostaje żebranie na zbiórkach i owsiak. Do tego teraz korzystając z tego, że sytuacja jest
  • Odpowiedz
@b0dyload: ale kto założył tę zrzutkę? Rodzina? Skąd wiadomo, że rodzina w ogóle wie o tej zrzutce? Założyła ją fundacja, której właścicielem jest jakiś były pilot F-16. Ktoś tu zwęszył interes i chce robić kasę na tej tragedii.
  • Odpowiedz
@dominowiak: No i co komu to przeszkadza. Sama wpłaciłam, bo poruszyła mnie ta tragedia, a to jedyne użyteczne, co mogę zrobić. Tj. przyłożyć cegiełkę do ważnego dla Pana Majora celu.

Nikt nie każe i nie wymaga by cokolwiek dorzucić ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@dominowiak: wez sobie zobacz Wczoraj zrzutka dobijała do 500 tysięcy a dzisiaj Jest nowa na kolejne 500 tysięcy i juz na liczniku na ten moment 71 tysięcy K---a nie wierzę Wez wrzuc info o tym ze kolejna zrzutkę utworzyli na kolejne 500 tys.bo to sie w pale bie mieści
  • Odpowiedz
@dominowiak: Jak znam życie gdy chodzi o takie fundacje, to porządną większość kasy przytulą sami organizatorzy, którzy widać chcą zarobić wykorzystując tragedię kolegi. Co do samego zmarłego, przecież nie zaprotestuje, jemu już wszystko jedno.
  • Odpowiedz
@pwone Mają zwracać, ale widziałem na fb, że już piszą ludzie, żeby zrobili stronę, na której możesz zadecydować czy chcesz zwrot, czy ten zwrot ma iść do jego rodziny
  • Odpowiedz