Wpis z mikrobloga

@susel380: nie no zrzutka zupełnie usprawiedliwiona, naprawdę nie każdy ma kasę żeby pokryć koszta F16.. ale niech próbują, nawet jeśli z pomocą, tak podpowiada godność.

@ArnoldZboczek: dokładnie

Niech każdy robi co chce ze swoimi pieniędzmi ale to bardzo niesprawiedliwe, rodzina kolesia który r----------ł samolot za 250 milionów, dostanie odszkodowanie, rentę i jeszcze kasę od frajerów, a gdyby to był kierowca tir-a to dostaliby
  • Odpowiedz
@dominowiak: Dla wszystkich komentujących! Zwrot za bilety przekazałem na: https://www.siepomaga.pl/synkowie-slaba?fbclid=IwY2xjawMelhZleHRuA2FlbQIxMQBicmlkETBNUVdCeW5HaFhMą pomóc.blZyWjBOAR5hUxEJ2Pobuy-1PFutePaI6TS411kPug3xcsdf1sYN9evdkDZyY79FRoPwaem7KXCn7ak12Y5rUduZzdWKw Dla mnie to nic, a dla rodziny milej będzie, że obcy ludzie chcą pomóc. To był jeden z lepszych lotników w Polsce, stracił życie, a rodzina męża, tatę...
  • Odpowiedz
Jak zginie budowlaniec jedyny żywiciel rodziny to się nawet o tym nie dowiecie. A tutaj robi się z gościa "gwiazdę" tylko dlatego, że odszedł z wielkim hukiem mimo że 90% Polaków o nim przed wypadkiem nawet nie słyszało. Mam totalnie wyrąbane na jego śmierć. Nic ode mnie nie dostanie.
  • Odpowiedz
@LM317K: Bieda w rodzinie, taki zawód i pewnie nie był ubezpieczony, rodzina na lodzie, dzieci na łaskę ulicy, matka do burdelu. W sensie współczuję im bardzo ale pilot nie zginął w akcji wojskowej tylko przedobrzył fikoła biorąc zbędne ryzyko dla widowiska. Zniszczył wojskową maszynę za dziesiątki milionów oraz przez wypadek odwołano jedną z największych tego typu imprez w kraju. Zwroty za bilety/stoiska/sponsorzy - to może pogrążyć to wydarzenie. Trochę jak
  • Odpowiedz
@LM317K: Pewnie coś polatały na misjach patrolowych to odrobiły parę mln. Zobaczymy co wyjdzie w toku śledztwa, czy to wina pilota czy maszyny. Więc i bym się nie zapędzał ze zbiórkami również z tego powodu
  • Odpowiedz