Wpis z mikrobloga

@amakuta:
"nie mam 13 lat żeby jarał mnie kontent..."
typie ty siedzisz na kanale menolobijcy za który musisz płacić, żeby na nim być XD
  • Odpowiedz
@amakuta: Ale to są przyjeby k---a xdd.
Ich pan może nękać widza przez 20 minut i jest giga zabawnie, ale jak na pana się rękę podniesie, to już trzeba z chujem w ręku iść na front, aby bronić pana. Co za kiepy, aż mi wstyd, że kiedyś byłem widzem kiszki i należałem, po części do tej społeczności xddd
Panie boże wybacz mi, więcej grzechów nie pamiętam
  • Odpowiedz
@amakuta: Czekaj, on wrzuca krótkie filmy bez żadnej edycji i komentarza xD. Ludolodzy w odklejeniu doścignęli już Elę Gawin, którą również obrażają surowe fragmenty jej własnych wyczynów z zeszłej nocy, a to już wysoko postawiona poprzeczka.
  • Odpowiedz
@PanShepard ale kiszak do premiery dlc do elden ringa normalne miał w miarę te filmy, były odchyly, które teraz stały się normą, ale jego kontent dało się oglądać. Nawet jeżeli obrażał innych twórców to tak jak w przypadku starfielda nagrywał też swój kontent.
  • Odpowiedz
@amakuta: Kanal który trywializuje osobe kiszaka poprzez ad personam XD
A czy przypadkiem na tym kanale nie są wstawiane wypowiedzi samego drakuli? przeciez on sam się ora, tam nikt nic nie mowi na jego temat w 99% przypadków :D
Amebka - @amakuta: Kanal który trywializuje osobe kiszaka poprzez ad personam XD
A cz...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@rosikk1: No nie mówię, że nie. Ale jak się przy nim dłużej siedzi, to Kiszak tak szczerze nic ciekawego nie robi poza darciem p---y wymieszanym z śmiechem umierającego pawiana, oglądaniem w kółko tego samego i graniem w te same gry. Po czasie jego toksyczność po prostu zaczyna przeszkadzać. No i jest jeszcze ten cykl, jak na obrazku
PanShepard - @rosikk1: No nie mówię, że nie. Ale jak się przy nim dłużej siedzi, to K...

źródło: 059ebd50111b8ae1eb327bf4dacdb7457a98035b856f2523cd472a6853a74d74

Pobierz
  • Odpowiedz
@kto-wie-ten-wie32: Aż mi się żart przypomniał

II wojna światowa. Marszałek Żukow wychodzi z gabinetu Stalina zdenerwowany, na korytarzu zaklął i mruknął "A to sk------n wąsaty!". Ale przed drzwiami stał oficer ochrony i zareagował natychmiast pytając:
- Co powiedzieliście towarzyszu?
Żukow na to, że nic.
- No to wrócimy do gabinetu tow. Stalina i wyjaśnimy sprawę -
  • Odpowiedz