Aktywne Wpisy

breakdown1 +139
Kusi mnie żeby coś pogamblować. Odzywa się we mnie żyłka hazardzisty. Wrzucić gdzieś 3000 USD, w jakieś kwanty czy coś, ustrzelić szybkie 10% i się wycofać. Czynność powtarzać aż do wyzerowania kapitału
#gielda
#gielda

cytr0netx99 +30
#gielda ale dla zasięgu wołam #bitcoin #kryptowaluty
Trochę nie rozumiem, o co tu właściwie chodzi. Jest sobie to całe krypto. Sam mam tam jeszcze coś z dawnych, hehe, czasów. Przecież miało być zdecentralizowane, niezależne od rządów, pełna wirtualna wolna amerykanka, świat prawdziwych wolnych orłów. Pirackie dublony naszych czasów.
A teraz nagle, gdy pojawią się jakieś manipulacje czy wyjebki, wszyscy kwiczą, że SEC ma ścigać kogoś, kto sobie
Trochę nie rozumiem, o co tu właściwie chodzi. Jest sobie to całe krypto. Sam mam tam jeszcze coś z dawnych, hehe, czasów. Przecież miało być zdecentralizowane, niezależne od rządów, pełna wirtualna wolna amerykanka, świat prawdziwych wolnych orłów. Pirackie dublony naszych czasów.
A teraz nagle, gdy pojawią się jakieś manipulacje czy wyjebki, wszyscy kwiczą, że SEC ma ścigać kogoś, kto sobie
źródło: w2s2udy9tnl61
Pobierz

Ogólnie to powinno być na zasadzie bonu lub zwrotu wydatków do 800zł, te pieniądze są brane jako część budżetu domowego. Oczywiście, są ludzie którzy te pieniądze odkładają ale nie oszukujmy się, to jest mały procent całości.
#przemyslenia
Wiecie skąd się nagle wzięła ta sprawa z darmowymi
@Mroczna_Pyra: i w sumie mogloby tak byc i to całkiem prosto. Są oblikacje ROD12 dla wlasnie 800+. Te pieniądze mogłby tam automatycznie trafiać.
@Notabene: a ty jako podatnik masz obowiązek zapłacić wszystkie daniny ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak ci ciężko w życiu to wyjazd do innego kraju xD
@Mroczna_Pyra: Głupi pomysł bo po pierwsze cały ten system weryfikacji i urzędników do obsługi tego systemu pochłonął by gigantyczne pieniądze. Po drugie, co to za problem pozbierać sobie paragony ze sklepów/ od znajomych? Myk, 07 czystej z Lidla, a urzędnikowi pokaże się znaleziony paragon za kapcioszki dla dzidziusia. To by dopiero szedł wałek za wałkiem.
@Notabene: Serio, dużo? Jak masz dorastające dzieci, to potrafisz wydać 100zł miesięcznie na j----e leginsy, bo te co kupujesz na początku miesiąca już nie pasują na jago końcu, bo Ci dziecko wystrzeliło do góry o 5cm w tym czasie. O bluzkach czy swetrach/kurtkach, które także będą do wymiany
Koszt obiadów powinien być potrącany z 800+ bo to pieniądze na dzieci a nie na fanaberie rodziców.
@Notabene: Czyli co, szkoły też rozumiem publiczne nie mają być niech każdy załatwi na wolnym rynku sobie oświate? Jak szkoła jest publiczna i jest obowiązek nauki to posiłek należy się jak psu buda. Brytyjczycy już to sto lat temu wiedzieli, i wiedzieli jaki to ma pozytywny wpływ, od nauki manier po wyrównywanie szans.
Jeśli chcesz posłuchać takich argumentów,
A pomijajac aspekty kulturowe to ludzie nie zakladaja rodzin, bo ich cala pensja idzie na tak zlodziejskie podatki jak 800+
@Zyzus_tluscioch: chcesz intelektualizować, to zacznijmy od tego że nie istnieje "rozkład krzywej Gaussa" ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
A potem możesz sprecyzować jakie to dane statystyczne mówią że
@Notabene: obsługa tego by przewyższyła zyski 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
ten program jest o tyle dobrze zrobiony że nie trzeba armii urzędników do comiesięcznej obsługi i sprawdzania czy się należy, czy nie należy, czy zakup czegoś się kwalifikował czy nie