Wpis z mikrobloga

mam takie marzenie żeby leciał na nas ogromny meteoryt który zniszczy wszelkie życie na tej planecie i żeby ogłosili to nam 3 dni przed uderzeniem i ja bym wtedy stał sobie w oknie i patrzył na to bydło jak panikuje i się miota i się śmiał z tego do rozpuku haha
Teuvo - mam takie marzenie żeby leciał na nas ogromny meteoryt który zniszczy wszelki...

źródło: obraz

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@adisoniusz: możliwe, że to po prostu widać, że za 2-3 dni p--------e i to gołym okiem. Chyba, że jakiś wyjątkowo szybko s------l będzie. Ale tyle ludzi ma teleskopy, że wiadomo by było dużo wcześniej mimo słusznego braku rządowych informacji, bo w sumie to który rząd jest odpowiedzialny za kometę XD
  • Odpowiedz
@Teuvo: jak miałaby być katastrofa to bym polecial do decathlona po namiot i cały oprzyrząd, do biedry po suszone mięso i dużo owoców i zrobiłbym sobie kamping z trekingiem w jakiejś ładnej miejscówie.

W obliczu zbliżającej się śmierci zwyczajnie chciałbym spędzić ostatnie chwile w miejscu które przynajmniej jest ładne i na refleksjach.
Jajby sie udało jeszcze jakąś loszkę ogarnąć po drodze to spoko ale wiadomo że by sie nie udało
  • Odpowiedz
możliwe, że to po prostu widać, że za 2-3 dni p--------e i to gołym okiem. Chyba, że jakiś wyjątkowo szybko s------l będzie. Ale tyle ludzi ma teleskopy, że wiadomo by było dużo wcześniej mimo słusznego braku rządowych informacji, bo w sumie to który rząd jest odpowiedzialny za kometę XD

@wyjna-rope: rzecz w tym że szanse na to że nikt by takiego obiektu mógł nie zauważyć są ogromne. mimo tego jak
  • Odpowiedz