Aktywne Wpisy

Caracas +259
Zbliża się koniec roku, co jest idealnym momentem na małe podsumowania. Jednym z pytań, które często słyszę, jest to, jak realnie wyglądają warunki pracy i zarobki oficera na promie pasażerskim.
Postanowiłem więc przedstawić, jak wygląda to "od podszewki" na moim stanowisku.
Dane podstawowe:
Stanowisko: Drugi Oficer
Postanowiłem więc przedstawić, jak wygląda to "od podszewki" na moim stanowisku.
Dane podstawowe:
Stanowisko: Drugi Oficer
źródło: temp_file7146357827875720634
Pobierz
Zopyross +53
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

![Sound Blaster 64 Gold, czyli lepsze wrogiem dobrego [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/62c33b83a0adc040a056c8fc0ff4298ac0afb0ac46af4c52fe7c9d8e6e722ca2,q80.jpg)

1. Tak wygląda nowa Dacia Bigster Essential na żywo. Bazowa wersja
2. F1: Grand Prix Holandii 2025 – zapowiedź weekendu wyścigowego
3. Zaskakujące wyniki, europejski rynek nowych samochodów wzrósł. Lipiec 2025
4. Nowy Leapmotor B10 oficjalnie wypływa na rynki zagraniczne
5. Citroën partnerem JK Tyre National Racing Championship 2025
6. Grupa Renault w szoku. Twórca sukcesu marki Dacia odchodzi z firmy
7. Renault kontra wielki skandal motoryzacyjny XXI wieku. Jeden podpis uratował życia dziesiątek ludzi
8. Unia Europejska musi wysłuchać głos sektora motoryzacyjnego! „Działamy ze związanymi rękoma"
9. Nowy, najtańszy Opel Corsa. Cena i wyposażenie popularnego modelu
#citroen #dacia #peugeot #renault #stellantis #fiat #opel #francja #wiadomosci #news
źródło: zoom-les-dix-voitures-les-plus-achetees-par-les-femmes
Pobierzźródło: spam
Pobierz@francuskie: a jakiś wspólny tag żeby czarnolistować? np. #motoryzacja Ludzie kochani....
EDIT: Albo dobra- patrząc na Twój content to zwyczajne Ciebie dam na czarno. Nic osobistego ziomek.
Dlaczego pominąłeś jeden z tagów w tym wpisie, który właśnie jest właściwym do zablokowania?
#francuskie
Koncern włosko-francusko-amerykański z siedzibą w Holandii xD.
Wiele samochodów tego koncernu to jedna konstrukcja z różnymi znaczkami.
Żeby się potem nie okazało, że będzie afera z francuskimi ciasteczkami i mnie ominie....