Aktywne Wpisy

MonazoPL +128
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +226
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

źródło: wykop_2025-02-05_08-45
Pobierz@Zopyross: i nawet te z wykrztalceniem nie znajduja pozniej odpowiedniej pracy, wiec nie musza sie nawet krztalcic ( ͡~ ͜ʖ ͡°).
no mnie też interesuje strona praktyczna, kobieta nie jest potrzebna w domu bo teraz wszystko się da ogarnąć samemu tym bardziej jak nie
nie po to moi rodzice ciężko pracowali, żebym teraz dzielił się krwawicą z jakąś roszczeniową krzykaczką
mam naprawdę minimalne wymagania: miłość do Jezusa, cichość i płodność
@JesMan: dlatego niech wolny czas taka kobieta spędza na przygotowywaniu jedzenia i wychowywaniu synów
bo faktycznie tak siedzieć w mieszkaniu 8h bezczynnie to co do głowy może wpaść? wyłącznie pomysły na nowe awantury gdy niczego nieświadomy chłop wróci z kołchozu
piekło na ziemi
W domu było czysto, były przetwory, były obiady codziennie, ciasto na niedziele, przychodzili znajomi.
Teraz? Prawie wszystko automatyczne, mąż przychodzi z
@Shashek: jestem katolikiem, który uznaje Chrystusa za Księcia niebieskiego, Króla królów i Pana panów, nie grozi mi żadna szajba
Ziemskie życie polega na hartowaniu duszy, ciała i umysłu, zanim Generał Archanioł Michał wezwie Cię na pole bitwy przeciwko edomitom i reszcie chazarskich demiurgów
Dobry trol, taki 2/10. Jezus był synem prostytutki, generale.
@onepnch: Co najlepsze głównie winne jest temu dopuszczenie kobiet na rynek pracy. Zwiększyło to podaż pracowników blisko dwukrotnie (może o jakieś 70-80% bo jednak sporo kobiet nadal nie pracuje ale to mniejszość) a jak wzrosła podaż pracowników to spadły ich ceny (zarobki). I od tamtej pory para zarabia tyle
@Stulejman_Beznadziejny: O czym ty
@Shashek: wczoraj sie urodziles? To dowala chlopu alimenty zalezne od mozliwosci zarobkowych a dzieci na 99% dostanie żona. Wiesz ile byly premier Marcinkiewicz zaplacil w alimentach bylej zonie z ktora NIE MIAŁ dzieci? 4000 zł miesiecznie od 2018 do 2024 roku czyli 288 000 zł. https://www.fakt.pl/polityka/marcinkiewicz-i-isabel-dostali-rozwod-alimenty-wysokie/dyfpjgh