Aktywne Wpisy

chrupki_z_zupki +145

moll +44
Podejście nr 2 do jajek sadzonych na patelni ze stali nierdzewnej. Przy poprzednim trochę za słabo rozgrzana patelnia, potem minimalnie zbyt wysoka moc pod jajkami, przez co też szybciej musiałam zdejmować, bo się za mocno zjarały.
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
źródło: 1000018178
Pobierz

#bekazpisu #bekazprawakow #alkoholizm #polityka
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzGdy jednoczesnie rzad wydaje miliony na nagrody, kolejne posady, mieszkania dla poslow, wszelkie pozostale "koszty" rzadzenia itd itd.
@PurpleHaze: przeciez my w wiekszosci tracimy z NFZ przez alko i fajki.
Weź tam jeszcze głębiej wejdz, bo małpka podrozeje dla mnenelixddddd
Komentarz usunięty przez autora
@arais_siara: od alkusów to powinny wyciągnąć każdy grosz za to ile szkód powodują finansowych i społecznych
@StdPtr: ta, czarny rynek, normalnie każdy polak będzie bimber robił.
To tylko mógł powiedzieć konfiarz po zawodówceXD
menel z wódką ci korbą kręci w głowie
@d4wid: mam rozumieć, że nie masz wolnej woli? Muszą ci d---------ć podatkiem tak, żeby cię nie było stać to wtedy nie kupisz? Bo ja znam rodziny, patologiczne, gdzie dzieciakom odmawia się słodyczy czy nawet zabawek, byleby tylko wódę kupić czy p-------y. Podniesienie podatków u takich rodzin spowoduje tylko to, że te dzieci będą miały gorzej.
Alkusów j---ć prądem
Z jednej strony to fajnie ale powiedz, dlaczego prezydent robi wszystko, żeby zwiększyć deficyt budżetowy?
@TomdeX: czyli tania w---a rozwiązaniem wszystkich problemów z alkoholem XDDD każdemu dziecku będzie się żyło lepiej jak flaszka będzie 10zł kosztować.