@d4wid: klaskanie uszami bo jakiekolwiek podatki sa podnoszone, to jest gruby gwozdz w mozgu. Gdy jednoczesnie rzad wydaje miliony na nagrody, kolejne posady, mieszkania dla poslow, wszelkie pozostale "koszty" rzadzenia itd itd.
p0laczki pić muszą jak najwięcej, wtedy najlepiej się manipuluje
@d4wid: mam rozumieć, że nie masz wolnej woli? Muszą ci d---------ć podatkiem tak, żeby cię nie było stać to wtedy nie kupisz? Bo ja znam rodziny, patologiczne, gdzie dzieciakom odmawia się słodyczy czy nawet zabawek, byleby tylko wódę kupić czy p-------y. Podniesienie podatków u takich rodzin spowoduje tylko to, że te dzieci będą miały gorzej.
Bo ja znam rodziny, patologiczne, gdzie dzieciakom odmawia się słodyczy czy nawet zabawek, byleby tylko wódę kupić czy p-------y. Podniesienie podatków u takich rodzin spowoduje tylko to, że te dzieci będą miały gorzej.
@TomdeX: czyli tania w---a rozwiązaniem wszystkich problemów z alkoholem XDDD każdemu dziecku będzie się żyło lepiej jak flaszka będzie 10zł kosztować.
@Morf to trzeba lepszej kontroli takich rodzin, a nie dowalanie wyższym podatkiem. Rządowi chodzi tylko i wyłącznie o łatanie budżetu, a nie polepszanie życia ludzi. Podobnie zresztą jak z podnoszeniem minimalnego wynagrodzenia, ta sama zasada.
#bekazpisu #bekazprawakow #alkoholizm #polityka
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzGdy jednoczesnie rzad wydaje miliony na nagrody, kolejne posady, mieszkania dla poslow, wszelkie pozostale "koszty" rzadzenia itd itd.
@PurpleHaze: przeciez my w wiekszosci tracimy z NFZ przez alko i fajki.
Weź tam jeszcze głębiej wejdz, bo małpka podrozeje dla mnenelixddddd
Komentarz usunięty przez autora
@arais_siara: od alkusów to powinny wyciągnąć każdy grosz za to ile szkód powodują finansowych i społecznych
@StdPtr: ta, czarny rynek, normalnie każdy polak będzie bimber robił.
To tylko mógł powiedzieć konfiarz po zawodówceXD
menel z wódką ci korbą kręci w głowie
@d4wid: mam rozumieć, że nie masz wolnej woli? Muszą ci d---------ć podatkiem tak, żeby cię nie było stać to wtedy nie kupisz? Bo ja znam rodziny, patologiczne, gdzie dzieciakom odmawia się słodyczy czy nawet zabawek, byleby tylko wódę kupić czy p-------y. Podniesienie podatków u takich rodzin spowoduje tylko to, że te dzieci będą miały gorzej.
Alkusów j---ć prądem
Z jednej strony to fajnie ale powiedz, dlaczego prezydent robi wszystko, żeby zwiększyć deficyt budżetowy?
@TomdeX: czyli tania w---a rozwiązaniem wszystkich problemów z alkoholem XDDD każdemu dziecku będzie się żyło lepiej jak flaszka będzie 10zł kosztować.