Aktywne Wpisy

mr_InCogito +112
Na wykopie ostatnio taki wylew, że się odechciewa tu wchodzić.
W ciągu ostatnich 2 tygodni liżą się po jajach następujące grupy: 1) detektywi „ruskich onuc” (w tym podgrupa linczująca dzikiego trenera), 2) antypsiarze, dla których każdy pies, którego widzą stanowi maszynę do zabijania, dlatego należy je zlikwidować (najlepiej wraz z właścicielami), 3) lewackie wysrywy wrzucające na PiS i prezydenta, 4) ból d--y na temat kanału zero i stanowskiego i doszukiwanie się w
W ciągu ostatnich 2 tygodni liżą się po jajach następujące grupy: 1) detektywi „ruskich onuc” (w tym podgrupa linczująca dzikiego trenera), 2) antypsiarze, dla których każdy pies, którego widzą stanowi maszynę do zabijania, dlatego należy je zlikwidować (najlepiej wraz z właścicielami), 3) lewackie wysrywy wrzucające na PiS i prezydenta, 4) ból d--y na temat kanału zero i stanowskiego i doszukiwanie się w

Sleepypl +197

#bekazpisu #bekazprawakow #alkoholizm #polityka
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzalko przedstawione jak napój bogów i cud natury.
tragedia
@d4wid: Tak właśnie frajersko wygląda wasza agitacja. Zrobienie bzdetu (typu podnoszenie podatków i danin) i ośmieszanie przeciwników czegokolwiek co wyjdzie z danej strony politycznej xD
A że miejsca na pis Ci zabrakło w komentarzu, to aż dziwne.
Wystarczy spojrzec jak teraz sluby wygladaja, to nie te czasy gdzie kazdy lezal nawalony pod stolem. Ludzie zmądrzeli, w tym Polacy i nie chleją na potęgę. Zdarzają sie wybitne jednostki, ale nie na taką skale jak kiedys.
Pewne rzeczy są sztucznie nagłaśniane przez media,
Ojeju, tak? Ale mi przykro uposiu XD
XDDDD TY CZYTASZ CO PISZESZ?
Przecież polaki wybrali sutenera na prezydenta XD ja jebe, ale spawner dobry się trafił
@TheRealMikz: Jak można wywnioskować z mojego posta, ja nie akceptuję. Nie akceptuję taniej wódki w każdej Żabce, ani "małpek" dostępnych wszędzie za 9 złotych. I tak, wysoka cena, to też jeden ze sposobów na ograniczanie dostępności.
@Hi_Lo_Hi: nie w przypadku alkoholu i osób z problemem alkoholowym. To tylko sposób na to żeby ekonomicznie drenować rodziny tych osób, bo przecież "za swoje piją", a to co przepiją nie pójdzie na inne cele, na których mogliby skorzystać bliscy tych osób. Większość ludzi z problemem alkoholowym to wysokofunkcjonujący alkoholicy z rodzinami. Oni nie przestaną pić bo w---a im podrożała,