Aktywne Wpisy

wjtk123 +240
Słucham Państwa, komu się Polska nie podoba i chciałby ponownie wziąć udział w narodzinowej loterii? xD
#polska #swiat #mapa #ciekawostki #statystyka
#polska #swiat #mapa #ciekawostki #statystyka
źródło: IMG_9995
Pobierz
nervous_breakdown +836
Ciekawostka: zespół Pectus istnieje tylko po to, aby występować w telewizji śniadaniowej, opowiadać o tym, że są braćmi i że w tym roku na święta będą lepić pierogi
#muzyka #ciekawostki
#muzyka #ciekawostki
źródło: 000LM014IOUC5MT8-C322-F4
Pobierz

Kraj alkusów #alkoholizm #a-----l
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzRaz zostałem zmuszony jechać busem z NL do PL. Tam się nikt w piwko nie p-------ł, te raptusy chlały najtańszą w----y i śmierdziało w całym busie.
Więc nie uważam, że jak ktoś leci sobie na urlop i strzela piwko, to jest mega alkus (sam tak robię, nawet jak lecę z 2 letnim dzieckiem).
Chore jest wstać i pić. A nie że na koniec dnia ktoś się napiję.
@new-object: chore jest regularne picie i to, że się nie mogą powstrzymać nawet, gdy drogo jak cholera.
Bo jeśli sam jesteś z synem, to już jest to nielegalne. A picie przy dziecku to ogólnie rak - uczenie alkoholizmu od małego.
A w sumie to uj z nimi, ich sprawa niech se robią co chcą.
Nie demonizowałbym tak naszego narodu. Sporo osób sobie bierze coś do picia alkoholowego w zachodnich lotniskach, będąc w towarzystwie dzieci. Jakoś się nie zataczają.
Nie, nie daję spijać piany, nie będę lał kielicha, jak podrośnie.
Posiadam też "unikalną umiejętność", która pozwala mi na poprzestanie na jednym piwku, jednej szklance w----y.
Kaca mam może max 3 razy do roku, jak mi coś palnie do głowy i zapalę sobie papierosa do alko.
@Nalcor: Nie, jak najbardziej możesz. Nie możesz jeżeli masz dziecko pod opieką.
Po prostu jak to robisz regularnie, to to jest alkoholizm, który w naszym kraju jest sportem narodowym.
I