Wpis z mikrobloga

• 225
@OlafCrystal nie no jeśli dla Ciebie ten opis jest spoko i uważasz że koleś nie ma problemów i uzależnienia to naprawdę nie wiem co można powiedzieć
  • Odpowiedz
OgΓ³lnie Ε›mieszna grupa

@OlafCrystal: Ja teΕΌ sporo gram tylko w LoL-a, ale nie zaniedbujΔ™ rodziny, ten koleΕ› ma naprawdΔ™ powaΕΌny problem i nie ma w tym nic Ε›miesznego. Po latach bΔ™dzie sobie "pluΕ‚ w brodΔ™", ΕΌe nie spΔ™dziΕ‚ trochΔ™ wiΔ™cej czasu z cΓ³rkΔ…, bo graΕ‚ w gΕ‚upiΔ… grΔ™ ktΓ³ra juΕΌ nie istnieje. A cΓ³ra bΔ™dzie miaΕ‚a go w dupie, bo nawet ojca nie zna...

myΕ›lΔ™ ΕΌe ΕΌona trochΔ™ koloryzuje bo
  • Odpowiedz
Kurde, jakbym mojego teΕ›cia widziaΕ‚, tyle ΕΌe on byΕ‚ wtedy juΕΌ na emeryturze gΓ³rniczej w wieku 45 lat i dzieci miaΕ‚ juΕΌ poza domem. ChΕ‚op uzaleΕΌniΕ‚ siΔ™ tak od gry Plemiona.
W szczycie chΕ‚op miaΕ‚ ponad 1000 wiosek, ktΓ³re rΔ™cznie obrabiaΕ‚ bez ΕΌadnych premium kont czy automatyzacji xD

Bardzo podobne zachowanie. Wstawanie wcześnie rano by puścić wojska, albo wracanie do domu o wyznaczonych porach. Obróbka wszystkich wiosek zajmowała mu rano ok. 3h
  • Odpowiedz
  • 2
@Jamniki2: W ktorym momencie napisalem, ze to jest normalne?
Po prostu próbuje zrozumieć dlaczego kobiety na tych grupach muszą się naradzić z koleżankami co jest normalne, a co nie jest.
MyΕ›laΕ‚em, ΕΌe to sami w zwiΔ…zkach o tym decydujemy.
  • Odpowiedz
@OlafCrystal Decydujemy razem w zwiΔ…zku ale myΕ›lΔ™, ΕΌe ona ΕΌalΔ…c siΔ™ "koleΕΌankom" z grupy traktuje to jako element wyΕΌalenia siΔ™, z opcjΔ… porady.
  • Odpowiedz