Wpis z mikrobloga

Gadałem dzisiaj z kolegą, z którym się nie widziałem od czasów pandemii. Chłop po 4 strzykawkach dzisiaj mi powiedział żebym zdjął czapeczkę foliową bo szczepionka mu życie uratowała. W mojej ocenie to on powinien zdjąć foliową czapeczkę xD Najbardziej mnie bawi to, że w tym okresie mojej koleżance fiknął dziadek i w szpitalu się pytali czy mogą dopisać COVID bo dostaną za to gratyfikacje.
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

i w szpitalu się pytali czy mogą dopisać COVID bo dostaną za to gratyfikacje

@kutmen2: tia i co jeszcze xD szpital pyta się co może wpisać w karcie zgonu haha.
  • Odpowiedz
@kutmen2: Hehe no beka z covida, niektórzy tak się wczuli, że na to zmarli xDD A inni to wiadomo, jak jest moda np. na ciasne spodnie to po prostu wtedy była moda na umieranie i to się zbiegło z covidem
  • Odpowiedz
via Android
  • 6
@Fenoloftaleinowy_Chrabaszcz @gargantel @matti-nn @e-stark @Pavulon12345 @not_me Miałem "COVID", nic mi nie było, zwykła grypa. Jeśli wierzycie w tą bajkę to życzę zdrowia. Zamykali cmentarze, lasy, wprowadzili godziny dla seniorów. Naprawdę jeden z drugim nie rozumiecie jaki to był wałek żeby sprawdzić jak społeczeństwo się zachowa? Mój wujek po dwóch szczepionkach zachorował na "COVID". Kolejna dawka szczepionek w drodze bo idzie jesień i zacznie się okres grypowy
  • Odpowiedz
@kutmen2: aha, to jak Tobie nic nie było to znaczy, że to światowy spisek xDD i każdy kraj, jego politycy, administracja i ochrona zdrowia była w tej zmowie tak? XDDD

Też miałem covid, młody wysportowany chłop a przez dwa pierwsze dni nie mogłem wstać z łóżka. Nigdy się tak nie czułem źle w życiu, ale foliarz powie że to zwykła grypa xd
  • Odpowiedz