Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +73
Mirki, co się dzieje w tej części Polski zaznaczonej na mapie tym kształtem? Można jeszcze ewentualnie podciągnąć dalej na wschód Kaszuby i kilka kolejnych lokalizacji na południe w kierunku Wrocławia.
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
źródło: temp_file7400560210390700764
Pobierz
abwgd +451
W każdej pracy jest ten sam problem - tzw. czynnik ludzki, który sprawia, że fajna robota męczy.
Eh, szkoda, że świat jest pełen ludzi, którym wydaje się, że mogą więcej, tylko dlatego, że mają dużą gębę i brak samokrytyki.
#przemysleniazdupy #pracbaza
Eh, szkoda, że świat jest pełen ludzi, którym wydaje się, że mogą więcej, tylko dlatego, że mają dużą gębę i brak samokrytyki.
#przemysleniazdupy #pracbaza

Przy takiej ilości sterydów to biceps rośnie od podcierania d--y.
@noox: I bardzo K---A DOBRZE.
@bartt345: Na każdą jednostkę insy 8-10g ww.
źródło: c6f5e8b75cb7000c7ec5d0c9ef39c51add417188a9b485c87c2e77d2f591e512
Pobierz@IntruderXXL: To, że wygląda mi na to, że tobie tylko wydaje się, że jesteś bohaterem we własnym filmie, trochę zalatuje mitomanią. ''osiągnąłem w życiu
Przez drobną bądź co bądź kontuzje, i zmianę treningów uświadomiłem sobie... ile to dźwiganie mnie kosztuje sił witalnych i poświęceń. I po wielu miesiącach doszło do mnie że NIE CHCE TEGO ROBIĆ, bo nie
@IntruderXXL: alez ja zyje na wlasnych zasadach, tylko to nie oznacza jazde na krawedzi, bo ta ma do siebie, ze sie uda albo sie nie uda. w moim przypadku "nie uda sie" to nie smierc przed 40stka, tylko mniej dolegliwe skutki. doceniam twoja otwartosc co do koksowania, dzielenia sie tym z humorem, lecz jak
@Wijj: