Wpis z mikrobloga

W każdej pracy jest ten sam problem - tzw. czynnik ludzki, który sprawia, że fajna robota męczy.
Eh, szkoda, że świat jest pełen ludzi, którym wydaje się, że mogą więcej, tylko dlatego, że mają dużą gębę i brak samokrytyki.

#przemysleniazdupy #pracbaza
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@mam_kosmate_mysli: niekoniecznie, "starsi stażem", ci, którzy mają "plecy", bądź na wyższym stanowisku mają często tendencję zwalania swojej roboty innym, bo przecież "szlachta nie pracuje".
  • Odpowiedz
  • 10
@abwgd od czynników ludzkich mam takie słuchawki. Włączam anc i siedzę jak w pokoju w domciu. Reszty czynników nie doswiadczam, jako kumaty specjalista robiący dobrą robotę mam w------e. Jak się coś nie podoba mogę iść gdzie indziej i pracę znajdę od razu ¯_(ツ)_/¯
Fikster - @abwgd od czynników ludzkich mam takie słuchawki. Włączam anc i siedzę jak ...

źródło: temp_file7760628828644758639

Pobierz
  • Odpowiedz
A mi trochę przykro jak takie wpisy czytam, bo u mnie praca jest dosyć nudnawa, ale pracuje z naprawdę zajebistymi ludźmi dzięki którym nawet chce mi się przychodzić do tej roboty
  • Odpowiedz
@abwgd: Bogu dziękuję za zdalną. Wcześniej gdzie nie pracowałem zawsze znalazł się chociaż jeden debil-dynamiczniak, który zatruwał życie, przez swój styl życia i narzucanie go reszcie.
  • Odpowiedz
Albo takie więzienie, jaka to mogłaby być fajna przestrzeń, gdzie mężczyźni na jakiś czas bez bab poświęcają się przeróżnym pasjom mając za darmo opiekę medyczną, zakwaterowanie i jedzenie. Wszystko się psuje przez to że trafia tam mnóstwo agresywnych patusow
  • Odpowiedz
@abwgd szkoda, że jest pełen ludzi, którzy myślą, że jak nie zrobią swojej roboty to ta znika a nie, że ten odpowiedzialny na końcu musi wszystko nadrabiać.
  • Odpowiedz
@abwgd to prawda, dobra atmosfera robi robotę. Ale w sumie z mojego doświadczenia jednak się częściej wpada na super ludzi. Ja na 4 roboty tylko w jednej miałam średnich ludzi (i sama robota była okropna, ale to już pomijając xD), a tak to z poprzedniej roboty aż żal mi było odchodzić ()() całe szczęście teraz też mi się super trafiło
  • Odpowiedz
A mi trochę przykro jak takie wpisy czytam, bo u mnie praca jest dosyć nudnawa, ale pracuje z naprawdę zajebistymi ludźmi dzięki którym nawet chce mi się przychodzić do tej roboty

z poprzedniej roboty aż żal mi było odchodzić ()()

@tralalaler, @MechanicznaPitaja: I to też jest czynnik ludzki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@abwgd: Podobno ludzie najbardziej w innych krytykują cechy, których sami się obawiają w stosunku do siebie - co ma sens, boisz się czegoś to to krytykujesz. Np. powszechnie krytykujemy takie zjawiska jak p-----c czy kłamstwo bo sami nie chcemy zostać pobici lub oszukani.
Ale to idzie głębiej i rozkłada się zasadniczo na wszystkie nasze cechy. Ktoś np. nie lubi ludzi gatatliwych bo sam mało mówi i boi się przegadania.
Ale
  • Odpowiedz