Aktywne Wpisy

saintie +33
ale mnie faceci irytuja, mowilam chloptasiowi 1000000000 razy zebysmy jechali pociagiem to bedzie i wygodniej i nie bedzie musial prowadzic to wolal autem a jak mu teraz mowie, ze ja ide do tylu i ide spac bo mi sie nie chce gadac, to sie obraza, ze to chamskie bo on bedzie musial prowadzic??? nienawidze facetow i bede to powtarzac CODZIENNIE
De_Fault +279
Pamiętam jak kiedyś przyszła do mnie diva (studentka z erodate) rano pół godziny przed ustalonym czasem i była głodna. Ja nie miałem praktycznie nic do żarcia w lodówce tylko kaszankę xd Podgrzałem tą kaszankę i dałem jej z chlebem w dodatku z wczorajszego dnia. Zjadła, zapiła herbatką i poszliśmy się r----ć. #nostalgia #divyzwykopem

#polityka #bekazpisu #bekazprawakow
źródło: 1000009639
PobierzMozemy nie lubić że typ o----ł dziadka na mieszkanie i się n---------ł w ustawkach, ale krytykowanie go za to że był z prostej gdańskiej rodziny i chociażby zdobył doktorat to jakiś absurd, dla mnie
Jaki kraj takie FuBu - for us by us
a raczej BUFU , by us fuk you.
@MirekStarowykopowy: To Kaczyński jest popularny, a Nawrockiego jeszcze pół roku temu pies z kulawą nogą nie znał. I tenże Kaczyński napluł wam wszystkim w mordy wystawiając kibola i oszusta, a wy dalej posłusznie na niego zagłosowaliście, bo pan rozkazał, to trzeba.
Trzaskowski kandyduje na prezydenta i też mówi po angielsku - pisowcy nienawidzą Trzaskowskiego.
Tu nie o prezydenta chodzi. Oni nienawidzą Polski.
@MirekStarowykopowy: a to powoduje, że jego przeszłość się zmienia?
@IksdeHeheh: na meczu najwiecej mozna przemyslec o tym jak to obnizyc ceny pradu przy jednoczesnym smutnopolackim byciu przeciw OZE i p---------u o fedrowaniu najdrozszego wegla na swiecie xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@ATAT-2: Co ty w ogóle porównujesz. Ci kolesie to totalne przeciwieństwo. Wydarzenie też zupełnie innej rangi niż meczyk i zapraszanie kiboli do pałacu.
@ATAT-2: Jeśli dla ciebie bycie alfonsem, złodziejem i kibolem jest równoznaczne z kulturalnym piwem na koncercie to tak.
Komentarz usunięty przez moderatora
A ty robisz z Nawrockiego tylko 'kibola'
@Gjbgghbhhjj: Proszę, prosze napisz mi jakiego to kibola zaprosił do pałacu