Pochodzi z rodziny wojskowej. Po ukończeniu wyższej szkoły wojsk lądowych w 1983 rozpoczął służbę w Czechosłowackiej Armii Ludowej, początkowo w oddziale spadochronowym. W latach 1985–1989 należał do Komunistycznej Partii Czechosłowacji.
@IksdeHeheh: cały życiorys wow oprócz tego. Nie wiedziałem że to komuch, z rodziny komuchow co sprzedał się wrogowi.
@splinter96: Nie głosowałem na tego człowieka, ale robienie teraz w okół niego takiej narracji tylko jeszcze bardziej nakręca polaryzację i to jest jeszcze gorsze od prominencji tego prezydenta. Ma rower, niech pedałuje, rozliczenia będą potem. Za odmawianie polskości innym, bo oddali głos na kogoś innego wielkie co, wiadomo gdzie... (╯°□°)╯︵┻━┻
@IksdeHeheh: normalnie chad i sigma, bo jest starym komuchem. Przykro mi, ale nikt kto służył dla związku radzieckiego nie powinien być dopuszczony nawet do biura w urzędzie miasta.
@tomekruslan nie licytuje sie, po prostu wszystkim sie wydaje ze sa mądrzejsi od Nawrockiego bo to kibic i były bokser, a mało kto wie ze jest doktorem nauk humanistycznych Czyli jest zdecydowanie lepiej wyksztalcony niż ci którzy go krytykują:)
#polityka #bekazpisu #bekazprawakow
źródło: 1000009639
Pobierz@IksdeHeheh: cały życiorys wow oprócz tego. Nie wiedziałem że to komuch, z rodziny komuchow co sprzedał się wrogowi.
Przykro mi, ale nikt kto służył dla związku radzieckiego nie powinien być dopuszczony nawet do biura w urzędzie miasta.
Czyli jest zdecydowanie lepiej wyksztalcony niż ci którzy go krytykują:)
Pavel chodzil na stadiony? Pierwsze slysze jak 99% ludzi pewnie i mam to w dupie.
Pavla lubiono tutaj za, ze krotko jechal z onucami.