Aktywne Wpisy

yahoomlody +123
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
Medokin99 +301
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz

Pochodzi z rodziny wojskowej. Po ukończeniu wyższej szkoły wojsk lądowych w 1983 rozpoczął służbę w Czechosłowackiej Armii Ludowej, początkowo w oddziale spadochronowym. W latach 1985–1989 należał do Komunistycznej Partii Czechosłowacji.
Po demokratyzacji państwa kontynuował karierę w wywiadzie wojskowym. Odbył także uzupełniającą edukację na uczelniach brytyjskich. W 1993 jako członek misji UNPROFOR w byłej Jugosławii dowodził oddziałem, który uratował 53 francuskich
@splinter96: nie głupszy niż twój.
@MirekStarowykopowy: Ile? 44%? xd
W ogóle to badanie zaufania do polityków to jest najgłupszy z tych wszystkich sondaży.
Jak Pavel był na koncercie ACDC to się wszyscy spuszczali jaki on fajny, normalny, przebywający wśród ludzi.
Nawrocki poszedł na mecz i jedyne co mogłeś przeczytać to komentarze, że powinien się brać do roboty, pajacuje, nie przystoi i w ogóle śmiech na sali.
Podwójne standardy
To jest mniej więcej tak głupie, jakby ktoś bezdomnego menela grającego na gitarze porównywał do Chopina xD.
Walka z chocholami trwa w najlepsze ¯_(ツ)_/¯
Dostrzegasz róznicę?
@IksdeHeheh: to ja wolę Nawrockiego, który maksymalnie ponaparzal się z innym kibolem na dobrowolnej ustawce niż typa co niewolil własny naród i go prześladował. A nawet dwa, bo czeski i słowacki. Dzięki za info, wiem teraz że pogarda wobec Pavla jest w dobrym tonie.
Nie trawię Nawrockiego, jego wybór na prezydenta to porażka demokracji ale typ jest prezydentem jakieś 7 dni xD
I w sumie gdzie to pajacowanie?