Aktywne Wpisy

malutak9913 +1355
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz
Lardor +174
A ci jeszcze SCT wprowadzają xd to miasto jest coraz większym memem #krakow
źródło: temp_file5488663286296522440
Pobierz

#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #pracbaza
Odpowiedz
powinno się obciąć mocno miejsca o te 30% co najmniej, i zacząć przyjmować ludzi z potencjałem i zainteresowaniem którzy na etapie liceum faktycznie już coś umieją i są
I skąd takich weźmiesz niby? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy wracamy, że tylko samoucy i pasjonaci mogą się IT zajmować?
Programowanie to jedna z łatwiejszych rzeczy na tym świecie pomijając dziedziny specjalistyczne. W Polsce się na tym zarabia tyle tylko dlatego, że prościej klepać aplikacje na klienta z drugiego końca świata niż
Zmniejszyć o 100%
@XanderPLXE: @villager: Programowanie jest prostsze, w większości wypadków obarczone mniejszą odpowiedzialnością i lepiej płatne niż większość "dziedzin inżynierskich" xD Absolutnie nie rozumiem jednak czemu programowanie jest przedstawiane przez programistów jako "dziedzina dla pasjonatów" jak to w tym kraju jest jeden z niewielu kierunków po których można mieć dobre zarobki.
Kierunkami dla pasjonatów są biologia, chemia, fizyka itp.
Komentarz usunięty przez autora
@1Andrzejek123_: a rozumiesz różnice między "dziedzina dla pasjonatów" a "dziedzina dla ludzi którzy włożyli adekwatny wysiłek w naukę zaczynając od podstaw"? bo idąc