Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

kamil-tumuletz +144
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#januszebiznesu #bekazlibka #bekazkonfederacji #kpo #antykapitalizm
źródło: Gx9_OhGWEAAWVZ-
Pobierz@KOLEGAMAMY: Mają też możliwość brania dotacji, sprzedaży spółek, wrzucenia w koszty playstation czy nowego lamborghini. Jednak dla przeciętnych ludzi jest to cwaniactwo, bo wszyscy wiemy jak bardzo "firmowe" i niezbędne do prowadzenia działalności są te wszystkie jachty czy luksusowe samochody
@ShadyTalezz: @KOLEGAMAMY Przecież to ten sam Mentzen punktował polski system podatkowy, że jacht można wrzucić w całości w koszty a samochód służbowy tylko do 150k xD
Poza tym pod tym artykułem jest wklejona interpretacji przepisów przez KIS. Obwiniasz Mentzena o z-----e prawo podatowe? A może jesteś pożytecznym idiotą tuska?
Jakby normalnym było manie jachtu w firmie i traktowanie go jako niezbędny do pracy to by nie było takich reklam. Pewnie każe mówić milionerom że prscują też na jachcie.
@KOLEGAMAMY: odkryłeś, że przedsiębiorcy wykorzystają każdą możliwość aby być bogatszym?
Robienie wała na podatkach - TAK
Robienie wała na kpo - O NIE,
Problemem jest rząd, który na to zezwala, przecież wystarczyłoby, żeby KIS powiedział, że to jest sprzeczne z założeniami.
@Petururururu: Przecież to nie reklama tylko wkleił interpretację KISu xD
@czwartafaza: plejstejszyn na firme to januszerka, ja p------e po co tacy ludzie jak ty zabierają ludziom tlen?
A jego robota jest taka, że ty wiesz że masz kłamać, a on będzie cię reprezentował w urzędzie skarbowym, bo powierzasz mubprowadzenie swoich jazd