Aktywne Wpisy
nowszyja +45
Czaicie, że w 2025 roku Polacy tłumnie wykańczają mieszkania panelami winylowymi, czyli gumolitem? Plastikowe g---o, symbol biedy lat 90-tych wrócił do mieszkań jako boazeria milenialsów xDDDDD
#polskiedomy #polakicebulaki #architektura #mieszkaniedeweloperskie
#polskiedomy #polakicebulaki #architektura #mieszkaniedeweloperskie
źródło: images
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jestem w związku 10 miesięcznym z kobietą, która chce się ze mną spotykać non-stop, nie zostawiając mi za bardzo przestrzeń na moje hobby, sport, czy rozwój zawodowy po godzinach. Nawet nie zdążyłem zauważyć, kiedy od 1 spotkania w tygodniu zrobiło się tych spotkań 6, czasami 7, czyli codziennie. Prawdopodobnie przyczyną tego stanu rzeczy jest to, że dziewczyna ta nie ma żadnego innego sposobu na spędzanie wolnego czasu, co jej już mówiłem. Nie spotyka się ze znajomymi, nie uprawia sportu, nie uczy się, czas zabija oglądając Netflix.
Dla mnie idealne by były spotkania 2, max 3 razy w tygodniu, ale za każdym razem, gdy poruszam ten temat, to jest foch, że nie tęskinie, że myślę tylko o sobie. No a kurde kiedy ja mam zatęsknić jak ją widzę codziennie? Kończę pracę o 17, ona przychodzi o 18:30 a wychodzi o 8 lub 9 rano.
Przed tym związkiem uprawiałem sport codziennie, około 2 godzin, miałem czas na naukę nowych rzeczy, przestrzeń na wyjście do znajomych, teraz jest tak, że jest tylko ona. Zaczęło mi to bardzo mocno nieodpowiadać.
Jakieś rady, co robić? Jak jej to delikatnie wytłumaczyć, jakimi argumentami poprzeć?
Wrzucam też ankiete, żeby zobaczyć jak często się widujecie ze swoimi połówkami.
#zwiazki #logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Jak często spotykasz się ze swoją dziewczyną/chłopakiem?
@mirko_anonim: że ptorzebujesz czasu dla siebie dla swojego zdrowia psychicznego, Jeśli to do niej nie trafia to niech sobie poczyta co psychologia mówi w temacie, a może przy okazji znajdzie sobie jakieś zainteresowania jak się zagłębi w temat.
Ewentualnie wciągnij ją w swoje hobby, ale to też dobrze byłoby mieć coś tylko swojego mimo wszystko. Tak jak znajomych.
Przykładowo ja będąc samotny głównie siedzę w domu, oglądam cos, siedzę przy pc, bardzo sporadycznie pójdę na spacer. Mógłbym mieć taką dziewczynę jak twoja, ale do twojego
Osoby o lękowym stylu czują silną potrzebę bliskości i zapewnienia ze strony partnera. Często obawiają się odrzucenia
@Moonman: a może ... jest zakochana xd?
czy OP też o tym
Przychodzi baba i masz obowiązki typu sprzątanie, zakupy, gotowanie? Zróbcie to razem.
Przychodzi baba i chcesz pograć w grę lub poczytać książkę? Pograj z babą
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta