Aktywne Wpisy

Krznl +62
Wiecie co? Nikt nie pytał ale sobie mogę pisać co chce - jestem niesamowicie szczęśliwa, że mam mojego męża. Już niedługo nasza 8 rocznica ślubu ʕ•ᴥ•ʔ
Kocham go nad życie, jest moim najlepszym przyjacielem, rozumie mnie jak mało kto, dzielimy wspólną komórkę w mózgu, nie musimy rozmawiać, żeby się rozumieć, też mirkuje, gramy razem w gierki, uwielbiamy spędzać czas razem, śmiejemy się z tych samych rzeczy, jest po
Kocham go nad życie, jest moim najlepszym przyjacielem, rozumie mnie jak mało kto, dzielimy wspólną komórkę w mózgu, nie musimy rozmawiać, żeby się rozumieć, też mirkuje, gramy razem w gierki, uwielbiamy spędzać czas razem, śmiejemy się z tych samych rzeczy, jest po

Defined +69
Jaaapierdziele, niech on to zrobi, wiecie jakie będzie eldorado na rynku w Polsce (i Rumunii, Białorusi, Ukrainie) z tego powodu? xDD COVID 2.0, albo i nawet lepiej. #programowanie #programista15k
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-06 000210
Pobierz

Nie ma już miejsca w internecie które byłoby normalne. Kiedyś były fora, ale umarły xD Na FB to totalny zalew foliarstwa i Grażynek które wiedzą najlepiej, redditowego formatu dyskusji nie lubię, Twitter to jeszcze większe szambo pełne botów. #zalesie #wykop
Ogólnie robienie że słowa jakiejś zbrodni jest po prostu głupie.
I nie bronie rasistów - jak ktoś z pełną powagą używa tego określenia w stosunku do osoby czarnej, to jest po prostu malutkim człowiekiem, glupiutkim i
@czwartafaza: tym się kończy kult chłopskiego rozumu, największy rak tego narodu. Sam widzisz co dzieje się pod wpisami z polskim astronautą
Co za n------n
100 lat temu czegoś takiego nie było i mężczyźni z dna społecznego ciężko tyrali przez większość dnia, albo zdychali na jakiejś wojence. To była zdrowa i naturalna metoda ograniczająca liczebność przegrywów.
oczywiscie, ze znajda sie mizogini i ludzie traktujacy w 100% serio krecenie korbami, beke z pieroganskiego i inne p------y, ale kazdy racjonalny czlowiek zrozumie, ze takie jednostki sa absolutnie wszedzie, a wiekszosc to jednak szydera i konkretna hiperbola majaca na celu wskazac jakies niekorzystne cechy
internet to wyolbrzymiony obraz spoleczenstwa spowodowany
@czwartafaza: no to usuń konto i za bramę tam wypad, bordziaku xD w sumie jednego farmazoniarza politycznego mniej będzie
uno reverse
@ipkis123: Dobre urojenia i piekny chochol. Jestes ignorantem celowo czy po prostu urodziles sie juz z niskim ilorazem inteligencji?
Jestem przekonany że nawet gdyby kochana przez wykopków *Ciocia Kasia* takie cyrki robiła to byłaby równie duża beka.