Aktywne Wpisy

fsfdjf +8
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Czy są jakieś fastfoody w Krakowie, które są czymś innym niż frytki, zapiekanka, kebab, pizza, kiełbaska z nyski i jest to coś z prostych składników bez masy chemikaliów - jak najmniej przetworzone. Coś co można zjeść na ulicy czyli też nie stołówka.
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie

Nie ma już miejsca w internecie które byłoby normalne. Kiedyś były fora, ale umarły xD Na FB to totalny zalew foliarstwa i Grażynek które wiedzą najlepiej, redditowego formatu dyskusji nie lubię, Twitter to jeszcze większe szambo pełne botów. #zalesie #wykop
Ps. Zajrzyj sobie na r/Conservative, cały prawicowy subreddit zasrany trzepaniem kapucyna do Trumpa, ponad 1.3 mln użytkowników, i jakoś ta wydumana lewacka moderacja pozwala im postować
Bo to że jest doktorem czy napisał xyz artykułów to nie jest coś co czyni go wybitnie wyjątkowego na tle innych doktorów fizyki (porownujac do takiego Dragana)
Teoretycznie bo ESA czy NASA by się nie zgodziły raczej bo szkody by
@BNM2136: W dupie, szanowny Panie. Zapraszam na główną wykopu, gdy jakiś czarny będzie leżał na ławce w Gdańsku xd
@Returned: Zgadzam się, ale szkodliwość społeczna lewusy vs prawusy jest nieporównywalna. A na własnym podwórku, to dowód poniżej:
źródło: IMG_20250731_151638
Pobierz@BNM2136: W dupie, szanowny Panie. Zapraszam na główną wykopu, gdy jakiś czarny będzie leżał na ławce w Gdańsku xd
@Returned: Zgadzam się, ale szkodliwość społeczna lewusy vs prawusy jest nieporównywalna. A na własnym podwórku, to dowód poniżej:
źródło: IMG_20250731_151638
Pobierz