Wpis z mikrobloga

Siedzę tutaj już z 10 lat i główna to od dawna był psychiatryk, ale ostatnio mirko to też niezłe Tworki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jakieś kręcenie korbą, co drugi wpis to nienawiść do kobiet, wyśmiewanie Uznańskiego bo wykopkom nie podoba się jego żona czy coś. A połowy szamba nawet nie widzę bo wszystko wrzucam na czarnolistę.

Nie ma już miejsca w internecie które byłoby normalne. Kiedyś były fora, ale umarły xD Na FB to totalny zalew foliarstwa i Grażynek które wiedzą najlepiej, redditowego formatu dyskusji nie lubię, Twitter to jeszcze większe szambo pełne botów. #zalesie #wykop
  • 168
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czwartafaza dosłownie bycie debilem w necie zrobiło się modne, skala się zrobiła zwyczajnie niebezpieczna, mateckie kręcą tymi osłami jak chcą.
Nie ma uja to się skończy jakąś cenzurą
  • Odpowiedz
@czwartafaza: @Wrrronika
Ja również polecam reddita. Po latach w końcu się przekonałem i wygląda, na bardziej wyważony. Skręca w lewo oczywiście, ale z dwojga złego mniej szkodliwe jest chwalenie homosia z reklamy, niż nawoływanie do zamknięcia kolorowych ze Szczecina i spalenia w szopie jak w Jedwabnem
  • Odpowiedz
Jakieś kręcenie korbą, co drugi wpis to nienawiść do kobiet, wyśmiewanie Uznańskiego bo wykopkom nie podoba się jego żona czy coś.

@czwartafaza: To wszystko nie dzieje się bez powodu. ʕʔ
  • Odpowiedz
@StonkaM: a na to Ci nie odpowiem xD
Głównie angielskie przeglądam xD
Jedynie co to czasem słabej jakości memy są na r/oklolegauposledzony ale to jedyny tag z tych 'polskich' ktory obserwuje
  • Odpowiedz
@kvtasjusz-mgbewe: ja sie nie bawie w poglady

Chce po prostu milo spedzic czas w internecie, ale wykop mi na to nie pozwala bo 3/4 postow, ktore i tak sa poza moja dluga czarno-listo, pluje mi jadem w oczy
A to po prostu meczace
  • Odpowiedz
@Wrrronika

Mi trochę odpowiada tutaj ta atmosfera. Na Reddicie szczególnie polskim jest strasznie toksycznie-pozytywnie a wręcz infantylne. Dodatkowo dosłownie za nic masz bana i jak nie zgadzasz się z ogólną narracją to jesteś minusowana. Próbowałem ale jednak to nie dla mnie.
  • Odpowiedz
@czwartafaza
Człowieku jesteś na portalu ze śmiesznymi obrazkami a nie elektrodzie. Z papieża się pewnie śmiejesz (albo przynajmniej tolerujesz) ale już jak chodzi o Sławosza z którego beka jest głównie z działań PR wokół niego to zaczynasz się oburzać co tylko napędza wykopków bo papaja każdy miał gdzieś na początku ale święte oburzenie społeczeństwa wywołało efekt streisand.
  • Odpowiedz