Aktywne Wpisy

Wrocław. Podobno jedno z najbogatszych miast jednego z najszybciej rozwijających się państw w Europie.
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
źródło: IMG_20251112_085918
Pobierz
wykop +12
Nowe aplikacje Wykopu już na horyzoncie! 🚀 💙
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi

Nie ma już miejsca w internecie które byłoby normalne. Kiedyś były fora, ale umarły xD Na FB to totalny zalew foliarstwa i Grażynek które wiedzą najlepiej, redditowego formatu dyskusji nie lubię, Twitter to jeszcze większe szambo pełne botów. #zalesie #wykop
Przynajmniej mniejszy jest zalew tych negatywnych, męczących fikołków logicznych
Nie ma uja to się skończy jakąś cenzurą
Ja również polecam reddita. Po latach w końcu się przekonałem i wygląda, na bardziej wyważony. Skręca w lewo oczywiście, ale z dwojga złego mniej szkodliwe jest chwalenie homosia z reklamy, niż nawoływanie do zamknięcia kolorowych ze Szczecina i spalenia w szopie jak w Jedwabnem
@czwartafaza: To wszystko nie dzieje się bez powodu. ʕ•ᴥ•ʔ
Głównie angielskie przeglądam xD
Jedynie co to czasem słabej jakości memy są na r/oklolegauposledzony ale to jedyny tag z tych 'polskich' ktory obserwuje
Chce po prostu milo spedzic czas w internecie, ale wykop mi na to nie pozwala bo 3/4 postow, ktore i tak sa poza moja dluga czarno-listo, pluje mi jadem w oczy
A to po prostu meczace
Mi trochę odpowiada tutaj ta atmosfera. Na Reddicie szczególnie polskim jest strasznie toksycznie-pozytywnie a wręcz infantylne. Dodatkowo dosłownie za nic masz bana i jak nie zgadzasz się z ogólną narracją to jesteś minusowana. Próbowałem ale jednak to nie dla mnie.
Człowieku jesteś na portalu ze śmiesznymi obrazkami a nie elektrodzie. Z papieża się pewnie śmiejesz (albo przynajmniej tolerujesz) ale już jak chodzi o Sławosza z którego beka jest głównie z działań PR wokół niego to zaczynasz się oburzać co tylko napędza wykopków bo papaja każdy miał gdzieś na początku ale święte oburzenie społeczeństwa wywołało efekt streisand.