Wpis z mikrobloga

Siedzę tutaj już z 10 lat i główna to od dawna był psychiatryk, ale ostatnio mirko to też niezłe Tworki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jakieś kręcenie korbą, co drugi wpis to nienawiść do kobiet, wyśmiewanie Uznańskiego bo wykopkom nie podoba się jego żona czy coś. A połowy szamba nawet nie widzę bo wszystko wrzucam na czarnolistę.

Nie ma już miejsca w internecie które byłoby normalne. Kiedyś były fora, ale umarły xD Na FB to totalny zalew foliarstwa i Grażynek które wiedzą najlepiej, redditowego formatu dyskusji nie lubię, Twitter to jeszcze większe szambo pełne botów. #zalesie #wykop
  • 168
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czwartafaza: Polecam subreddity zgodne z Twoimi zainteresowaniami po prostu. Wszystkie "ogólne" kanały komunikacji w sieci to już szambo imo. Wykop też przeglądam wyłącznie po tagach, które mnie interesują, ale i tam ciężko o merytoryczną dyskusję, przez co coraz częściej świecą pustkami.
  • Odpowiedz
. Bawi mnie ból d--y osób które krzyczą "Ale to wielki kosmonauta"

@Satan_Was_a_Babyboomer: nie wydaje mi się że ktoś tak krzyczy, tylko jednak to jest 2 polak w kosmosie. Oczywiście w tym kraju można każdego obśmiać. Osobiście wolę, żeby Sławosz był inspiracją dla dzieci niż pato-celebryci itd.
  • Odpowiedz
Ja kręcę po prostu z tego bekę tak samo jak z papieża.

@Satan_Was_a_Babyboomer: właśnie na tym polega najlepsza propaganda, na bezmyślnym wyśmiewaniu. Kiedyś, jak we Włoszech rodził się f-----m, to wyciągano na ulicę przeciwników politycznych i podawano im rycynę, by posrali się na oczach publiczności. Teraz lepiej oczerniać i wyśmiewać w internecie. Stąd uwielbienie do samosądów i stanowienia prawa przez Brauna.
  • Odpowiedz
kręcę po prostu z tego bekę tak samo jak z papieża. Bawi mnie ból d--y osób które krzyczą "Ale to wielki kosmonauta"

@Satan_Was_a_Babyboomer: ot, cały wykopek. Ból d--y innych najważniejszy, bez znaczenia konsekwencji nakręcania toksycznych narracji. Idź na karaczana do sobie podobnych.
  • Odpowiedz