Wpis z mikrobloga

Pamiętacie jak poprzedni rząd wprowadził że w radiu ma być ileś tam procent polskiej muzyki?
Teraz jak wstaję 5 rano i żeby nie jeść śniadania w ciszy to włączam radio, a tam samo polskie disco polo dla gimbusów. Jakby tego było mało teraz jeszcze chcą podwyższyć podatki na elektronikę żeby dogodzić polskim 'artystom' XD
#zalesie #oswiadczeniezdupy #gorzkiezale
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

czyli jak coś mają we Francji to znaczy że to jest dobre?

@prostymirek: Francja ma w c--j dużo dobrych pomysłów,
program atomowy energetyczny i militarny,
własny przemysł,
  • Odpowiedz
@prostymirek: no wlaśnie przedwczoraj jechałem z kumplem i jego córką małoletnią przez 40 minut autem i się bawiła radiem i tak przełączała co chwilę stacje i mówię ja p------ę co za badziew. Masakra co to leci za g---o czasem. Nie mówię że nie ma dobrych polskich artystów, ale to co się teraz w radiu puszcza to jakaś papka nie do przetworzenia.
  • Odpowiedz
Ten podatek masz od 20 lat.

@Filipterka25:

W uzasadnieniu projektu wskazano, iż kluczowe nowe pozycje w tabeli to telefony komórkowe, tablety i komputery. [...] Istotną pozycją będą też telewizory i dekodery TV z wbudowaną pamięcią lub funkcją nagrywania na nośnik zewnętrzny.

A to spoko, to ze dorzucamy kolejne urzadzenia do listy to nic takiego, kowalski wytrzyma. Kij z tym ze ma jedne z najwyzszych cen na elektronike w europie ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
A kto komu we lbie kreci, skoro ty az uszami klaszczesz na wizje kolejnych podatkow

@PurpleHaze: Ale ten podatek masz od 20 lat. Teraz go lekko modyfikują, obniżając tam gdzie faktycznie boli. A ty się oburzasz.

Korbka robi brrrrr, leć obejrzyć tiktoka
  • Odpowiedz
Teraz jak wstaję 5 rano i żeby nie jeść śniadania w ciszy to włączam radio, a tam samo polskie disco polo dla gimbusów.

@prostymirek: Może nie słuchaj vox fm.
A tak poważnie - celowo mam taki sprzęt w domu, żeby nie dało się słuchać z sygnału publicznego. Jeśli będą chcieli mi indywidualnie potrącić to nie potrącą, a ja wspieram artystów indywidualnie, głównie undergroundowych by się mogli rozwinąć.
  • Odpowiedz