Aktywne Wpisy

HoroLive +6
Wynajmuje mieszkanie ok 3 lata, nagromadziłem tam pełno rzeczy, mam pełno książek, ubrań. Mieszkanie było puste, pokupowałem tam meble, łożko, pralke, lodówke, rolety, karnisze, jakiś dywan. Wszystko praktycznie urządzałem. (wszystko jest moje mam paragony). Właściciel mieszkania ogłosił, że mieszkanie idzie na sprzedaż.
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
luke-mat +191

Teraz jak wstaję 5 rano i żeby nie jeść śniadania w ciszy to włączam radio, a tam samo polskie disco polo dla gimbusów. Jakby tego było mało teraz jeszcze chcą podwyższyć podatki na elektronikę żeby dogodzić polskim 'artystom' XD
#zalesie #oswiadczeniezdupy #gorzkiezale
Ale spoko rzad d---------l nam nowey podatek do urzadzen elektrycznych, wiec pewnie lepiej oplacani artysci beda lepsze rzeczy tworzyc, prawda?
Prawda?
(-‸ლ)
@wstanczyk: ok, coś źle zapamiętałem, pis chciał zwiększyć udział polskiej muzyki do 50/80% dzień/noc, ale ta ustawa nie weszła
https://www.prawo.pl/prawo/monopol-na-polska-muzyke-w-radiu,513348.html
źródło: 1
Pobierz@prostymirek: Dobre niekonieczne, za to będzie bardzo smaczne albo niejadalne. Zupełnie inaczej niż na przykład w UK gdzie jak coś jest smaczne to człowiek jest bardziej zaskoczony niż zadowolony.