Wpis z mikrobloga

Siemanko Mirabelki i Mirki. Jak żem postanowił tak też uczyniłem. Odnalazłem grób naszego św. pamięci Apetora. Oto współrzędne: 59°07'56.8"N 10°12'34.9"E mniej więcej. Jak już się będzie w tym miejscu to łatwo znaleźć ponieważ nagrobek jest dość "specyficzny" :)
Niestety nie napiłem się z Torem wódki bo tylko na chwilę przyjechaliśmy i musieliśmy lecieć dalej w trasę. Może następnym razem. Zamazałem niektóre elementy płyty nagrobnej aby google albo wykop nie czepiali się o dane osobowe oraz co najważniejsze z szacunku dla bliskich Tora.
Jak ktoś chętny to mogę podesłać oryginalne zdjęcie na priv.
Niech mu ziemia lekką będzie [*]

#apetor #norwegia #podrozujzwykopem #youtube #gruparatowaniapoziomu
lxG_kedul - Siemanko Mirabelki i Mirki. Jak żem postanowił tak też uczyniłem. Odnalaz...

źródło: IMG_20250723_175931

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@czteroch: Ale ja wiem, że jest. Przecież w taki sposób znalazłem cmentarz na którym jest pochowany - jest taka strona, że wpisuje się imię, nazwisko itp . Chodzi mi o to, że nigdzie w necie nie znalazłem zdjęcia jego nagrobka. A buteleczki są w połowie pełne/puste ;)
  • Odpowiedz
  • 1
@Eddie_Meduza: Czyli obsrałeś zbroję bo nie znalazłeś. Mi do młodzieży to już baaardzo daleko za to do seniorów coraz bliżej.
A zdjęcie, które tu wrzuciłem jest prawdopodobnie pierwszym zdjęciem w internecie jakie zostało upublicznione. Nie znalazłem nigdzie. Na reddicie też nie ma. Zamierzam tam wrzucić.
  • Odpowiedz
  • 6
@44gts: O kuźwa. Zajebisty pomysł. Na grobie Tora oczy trochę się spociły. Na grobie @WuDwaKa będzie ciężko się powstrzymać. Tym bardziej, że często z nim pisałem ()
  • Odpowiedz