Wpis z mikrobloga

@open_or_die: ciągle to jest 5 dych rocznie, a nie wiadomo jak długo amazon będzie na tyle dobroduszny by nam to w takie cenie dawać. Niemcy np. mają już 90 euro z rok ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@open_or_die: znaczy by nie było, ja prime mam bo za 5 dych to głupota tego nie mieć. Prime Video używam dość często i te darmówki też odbiorę.

Tylko patrząc realnie na to co mam z prime i epica to prawie nic z tych darmówek nie ukończyłem... Chyba z 5 tytułów przez te wszystkie lata. Dlatego też od bardzo długiego czasu jak coś kupuje to konkretnie pod przejście, a i tak
  • Odpowiedz
@orgin246: na samym epicu mam ponad 200 darmowek, na gogu kolejne 100, na streamie też że 100 się nazbierało z humble bundle i innych promocji.
A gram tylko na xboxie mimo że posiadam laptopa z 4060 który w full HD da radę w każdej grze.
  • Odpowiedz
@koniecswiatajestbliski: jeszcze powiedz że 20 nieodpakowanych exow od studiów Sony ( ͡° ͜ʖ ͡°) możesz i mieć 500 baw się dobrze. Co nie zmienia faktu że ta generacja to padaka i większość tych gier masz na innych platformach albo są to gowniane remastery które tylko chcą Cię skroić na kasę.
  • Odpowiedz
@glos_zenady: Ach, to cudowne "gratis" w abonamencie XD A tak na serio no to fajnie, że jest taka opcja. Jednocześnie zależy jak grasz. Jeśli miałbyś brać abonament do takiego CODa to się nie opłaca. Jeśli ogrywasz gry raz to nawet wychodzi ok. Ale jeśli wracasz do danego tytułu to znowu się nie opłaca. Gdybym sprawdził część gier ile razy do nich wracałem, a potem miałbym przeliczyć ile by mnie to
  • Odpowiedz
@koniecswiatajestbliski: "no popatrz a i tak zdecydowana większość woli PS5"

magia reklamy i przyzwyczajenia. Xbox w Polsce zaistniał dopiero w mentności od 360, kiedy rynek zdominował PSX, PS2 i powoli PS3. Wersję One były takie sobie, a gier na PS było w PL więcej.

dopiero od Series S/X coś się ruszyło

@glos_zenady te free to tak nie za bardzo po 15$ za miesiąc, zakładając że tę listę gier ograsz
  • Odpowiedz
@hiperchimera:

dopiero od Series S/X coś się ruszyło

Ale co się ruszyło bo mnie to chyba ominęło. Xbox sprzedał się kilkukrotnie gorzej zwłaszcza w Europie. Podejrzewam, że w Polsce to w ogóle padaka jak zwykle. Przecież jakiś czas temu była informacja, że w ogóle się wycofują z dystrybucji nowych konsol w naszym kraju, ale z tego co widzę coś tam jest, ale np. wersji z napędem nie ma.

I żeby
  • Odpowiedz