Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +4
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Vendigoo +17
#raportzpanstwasrodka Nasz artysta, chyba z tantiemów, już dorobił się pralki, no no no..
źródło: Sibi 7
Pobierz

(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: temp_file7994913969168528800
Pobierz1 gra z ostatniego rzutu kosztowała 3 razy więcej.
subskrypcje = hiv do kwadratu
I wtedy będę w tym samym punkcie co ty czyli odbieram darmówki z Epica.
Tylko patrząc realnie na to co mam z prime i epica to prawie nic z tych darmówek nie ukończyłem... Chyba z 5 tytułów przez te wszystkie lata. Dlatego też od bardzo długiego czasu jak coś kupuje to konkretnie pod przejście, a i tak
A gram tylko na xboxie mimo że posiadam laptopa z 4060 który w full HD da radę w każdej grze.
magia reklamy i przyzwyczajenia. Xbox w Polsce zaistniał dopiero w mentności od 360, kiedy rynek zdominował PSX, PS2 i powoli PS3. Wersję One były takie sobie, a gier na PS było w PL więcej.
dopiero od Series S/X coś się ruszyło
@glos_zenady te free to tak nie za bardzo po 15$ za miesiąc, zakładając że tę listę gier ograsz
Ale co się ruszyło bo mnie to chyba ominęło. Xbox sprzedał się kilkukrotnie gorzej zwłaszcza w Europie. Podejrzewam, że w Polsce to w ogóle padaka jak zwykle. Przecież jakiś czas temu była informacja, że w ogóle się wycofują z dystrybucji nowych konsol w naszym kraju, ale z tego co widzę coś tam jest, ale np. wersji z napędem nie ma.
I żeby