Aktywne Wpisy

new-object +302
Normalne miasta w Europie:
1. Wybuduj metro
2. Wybuduj tramwaje
3. Stwórz linie autobusowe
4. Dojazd do każdego miejsca w mieście jest znacznie szybszy komunikacją miejską, niż samochodem.
5. Widzisz że ludzie korzystają z komunikacji miejskiej. Tylko poza miasta jeżdzą nadal samochodem.
1. Wybuduj metro
2. Wybuduj tramwaje
3. Stwórz linie autobusowe
4. Dojazd do każdego miejsca w mieście jest znacznie szybszy komunikacją miejską, niż samochodem.
5. Widzisz że ludzie korzystają z komunikacji miejskiej. Tylko poza miasta jeżdzą nadal samochodem.
piotr-szczerek +53
Strach wyjść z domu gdy ilość syfu w powietrzu bije nowe rekordy.
#zanieczyszczeniepowietrza
#zanieczyszczeniepowietrza
źródło: image
Pobierz

(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: temp_file7994913969168528800
PobierzBtw, pięknie dobrana lista bez gier niedostępnych na Xboxie jak stellar blade, silent hill 2, astrobot i wiele innych. Ktoś wykonał kawał dobrej, nikomu niepotrzebnej roboty.
Edit: a dobra teraz zobaczyłem, że to lista z tego roku, ale
@glos_zenady: Szkoda tylko, że ci którzy tego nie zrobili muszą płacić jak za zboże.
No i z całej tej listy tylko kilka jest ciekawych.
Wedle AI, potrzeba średnio 417h aby przejść wszystkie gry z listy.
Przeciętny gracz spędza przy grach 7,3 godzin w tygodniu, czyli około 1,04h dziennie.
Więc wychodzi nam, że około 400dni potrzeba, aby przejść gry z tej listy.
Czyli gamepass na rok za 4x3msc 147,79zł powinien
- przerobienie PSów to żadna kosmiczna technologia
- trzeba przyznać, że Sony wzięło sobie do serca lokalizację i od czasów PS3 bardzo dużo gier ma nawet PL dubbing
@orgin246: dwie paczki fajek, albo dwa big maki.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzgdy ktoś śledził newsy z branży to podwyżki były zapowiadane kilka mc wcześniej, jak i koniec tańszego gp
w ogóle nie dało się pomyśleć wcześniej prawda
Akurat uda się takiej osobie z średnim tygodniowym czasem ukończyć na spokojnie Clair Obscure, o ile się wyrobi bo w tych abonamentach już nie raz gry znikały.
@na_ulicy_maslo_trzaslo: nic nie podkleiłem. Byłeś wymieniony w cytowanym komentarzu.
@orgin246: a i tak nie masz części z tych tytułów, bo do takiego Expedition 33 trzeba Ultimate za 73,99 zł (w oficjalnej dystrybucji).
Wiesz stary, to jakby, tylko twoja opinia. Ja mogę powiedzieć że żaden z was nie ma racji bo kolejne Mario na Switcha to najlepsza gra
Dla mnie często te gry od PlayStation Studio to gry robione na jedno kopyto które ma zadowolić jak największe grono graczy. Często nawet UI i gameplay jest taki sam. A poza tym i tak Sony zaczęło wydawać