Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +4
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Vendigoo +17
#raportzpanstwasrodka Nasz artysta, chyba z tantiemów, już dorobił się pralki, no no no..
źródło: Sibi 7
Pobierz

(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: temp_file7994913969168528800
Pobierz@koniecswiatajestbliski: I to z dwiema roznymi cenami xD
@koniecswiatajestbliski: a co niby w PS5 jest lepszego od XSX oprócz tego że nic? to nie PS1 żeby było warto kupić dla eksluziwów, praktycznie wszystkie gry dzisiaj są multiplatformowe. Poza tym o ile PS4 było całkiem
Gram tylko na xboxie, a też odbieram darmówki od Epica i Amazona!
No ale fajnie, że masz xboxa. Sam miałem series x na premierę, sprzedałem go w p---u po 3 miesiącach bo nie widziałem sensu trzymać tego kloca skoro mam PCta.
Ale wiesz, że na PS5 wychodzi dużo gier, które nie są od Sony, których na Xboxie w ogóle nie ma i prawdopodobnie nie będzie? Wiesz, co nie? Ghost of Tsushima, ghost of yotei, Silent Hill, Death Stranding, Final Fantasy VII, Stellar Blade. To tak na szybko mi przyszło do głowy, jest tego znacznie więcej i
@koniecswiatajestbliski:
1. https://store.steampowered.com/app/2215430/Ghost_of_Tsushima_DIRECTORS_CUT/
2. no tego nie ma
3. dosłownie wczoraj https://www.ppe.pl/news/375688/silent-hill-i-halo-na-gog-u-tajemnicze-teasery-rozpalaja-nadzieje-fanow.html, SH2 jest
Gdzie tak napisałem? W którym miejscu? Znajdziesz?