Aktywne Wpisy

NauczonyRoboty +16
źródło: 1000003250
PobierzNiech AI zastapi w koncu tych techbrosow xD Troche to zasatanawiajace, ze mozna byc inteligentnym, a wciaz pisac takie glupoty pod wlasnym nazwiskiem.
Btw. Wystarczy, ze korpo zacznie wyplacac nadgodziny, to ludzie chetnie sie poswieca, zeby np. potem nadplacic kredyt
#pracait #praca #it #kapitalizm
Btw. Wystarczy, ze korpo zacznie wyplacac nadgodziny, to ludzie chetnie sie poswieca, zeby np. potem nadplacic kredyt
#pracait #praca #it #kapitalizm
źródło: Screenshot_2025-09-29-06-22-36-169-edit_com.android.chrome
Pobierz

jezdzilam
-nową astrą
-Land Robeverem za 300k,
-Kia Xceed
ale i tak moim zdaniem nie resorowało to tak jak Passat. W sensie, że tak się tym autem płynie. Tam jest jakies specjalne zawieszenie?
źródło: 1000018592
Pobierzźródło: temp_file3043307786534588007
PobierzA na koniec creme de la creme, czyli elektryka. Wiecznie niedziałające zamki, świrujące moduły komfortu, wkładki w drzwiach i stacyjki z plasteliny, moim zdaniem b4 był wygodniejszy i bardziej przestronny. Skrzynia automatyczna też fatalna.
Ludzie chwalący passata za komfort jazdy powinni sie przejechać c5 z tamtych czasów, który go zjadał na śniadanie a
@hdeck: Tu to chyba Reno z Citro pomyliłeś z VW. Zamki w lagunie 2 od strony pasażera to chyba nie działały już w fabryce.
Audi skopiowało zawieszenie ( jak wszyscy) od Ford of Europe I Mondeo, to oni stworzyli wielowahacz z tyłu
@jmuhha
Ile ja krwi sobie na tych blachach upuściłem, to moje.