Aktywne Wpisy
sloniasek +304

Shyvana +14
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

jezdzilam
-nową astrą
-Land Robeverem za 300k,
-Kia Xceed
ale i tak moim zdaniem nie resorowało to tak jak Passat. W sensie, że tak się tym autem płynie. Tam jest jakies specjalne zawieszenie?
źródło: 1000018592
Pobierzźródło: temp_file3043307786534588007
PobierzA na koniec creme de la creme, czyli elektryka. Wiecznie niedziałające zamki, świrujące moduły komfortu, wkładki w drzwiach i stacyjki z plasteliny, moim zdaniem b4 był wygodniejszy i bardziej przestronny. Skrzynia automatyczna też fatalna.
Ludzie chwalący passata za komfort jazdy powinni sie przejechać c5 z tamtych czasów, który go zjadał na śniadanie a
@hdeck: Tu to chyba Reno z Citro pomyliłeś z VW. Zamki w lagunie 2 od strony pasażera to chyba nie działały już w fabryce.
Audi skopiowało zawieszenie ( jak wszyscy) od Ford of Europe I Mondeo, to oni stworzyli wielowahacz z tyłu
@jmuhha
Ile ja krwi sobie na tych blachach upuściłem, to moje.