Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +639
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Amigoyamigo +283
Moja dentystka kupiła całą klatkę od dewelopera. Rozumiecie, całą klatka jest jej, na parterze zrobiła salon dentystyczny i miejsce parkingowe na swojego nowego merola, a 2 pozostałe piętra to apartamenty pod wynajem. Wchodzę na stronę stomatologa, a ona tam oferuje zabiegi z noclegiem xdddddd gdzie ja żyję Boże
#nieruchomosci
#nieruchomosci

Popatrzeć z daleka na płodną Kasię, obgadać najnowsze gierki, dojść wspólnie do wniosku, że dziś nic ważnego nie ma i zebrać ekipę na wagary – najlepiej do ziomka, którego starzy akurat mają rano zmianę. I pewnie wtedy też siedzieli o tej porze, tak jak ja teraz, patrząc w ściane i zastanawiając się, po co to wszystko... A w tym samym czasie ich dzieciak po cichu przekręcał klucz w zamku, żeby tylko się nie okazało, że dziś jednak nie wyszli do pracy. (Tak, wtedy się jeszcze myślało, że starzy czasem mogą sobie po prostu nie pójść do roboty xD. Dziś już wiemy, jak to naprawdę wygląda.)
Idzie ktoś na wagary dziś ze mną? mam wolną chatę
#zalesie #feels
masz dzieci?
wracam do domu, chwila zabawa z dzieckiem rocznym, wtedy o 18 zaczyna sie cała wieczorna rutyna tzn kolacja dla dziecka, kompanie, ogarnianie do spania, o 19-19:30 śpi. Dopiero wtedy sie czuje jakbym naprawdę wrócił z pracy i miał chwile dla siebie - ale jestem wykończony po całym dniu i najlepiej bym się położył spać. Ale wystarczy sie rozejrzeć po
@mirkax:
No ale przecież dokładnie tak można, w przeciwieństwie do szkoły. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Rodzic raczej nie spowiada się dziecku z każdego wziętego dnia urlopu a i na etacie czasem zdarza się wziąć dzień wolnego rano przed samą pracą i zrobić sobie "wagary" czy pójść do przychodni po L4 na katarek
#beenthere
Wszyscy chcemy dobrze zarabiać, ale zbyt rzadko patrzymy na to, czy będziemy mieli jak i kiedy te cyferki z konta wykorzystać.
Bo jeżeli życie przestaje być czymś, co
@LZBNZ: Mam tak samo ale o 21.30, bo mam dwójke dzieci xd
@smk666 współczuje Miras, bo z tego co piszesz, to żona zamiast pomagać to podkłada ci jeszcze kłody. Nie rozumiem jak może ci nie pozwolić realizować swojego hobby czy zwyczajnie wyjść z domu złapać troche oddechu od życia codziennego, może i jestem młody, może i “nie znam się na życiu”, ale nauczyłem się już, że kobietę trzyma się krótko, to ty
Wiadomo argumentem nie jest nuda, bardziej cel w życiu. Ja w sumie
ja mam to samo, dodatkowo nowy samochod, laptop z rtx 4090 - gram na nim tylko w HoTS, gra z 2014r
nic mnie już nie cieszy w życiu