Aktywne Wpisy

ly000 +465
Mirki, jest mały sukces! Ministerstwo zdrowia przyjrzy się astronomicznym zarobkom lekarzy, fakturom typu 100-200k zł miesięcznie - i co by tu mówić, okradaniu nas wszystkich. Oczywiście lobby lekarskie już zapiera się rękami i nogami. Wytrwałości Panie Ministrze!
https://www.money.pl/gospodarka/resort-zdrowia-idzie-na-zwarcie-z-lekarzami-szykuje-dwie-kluczowe-zmiany-7182129350466304a.html
#praca #pracbaza #medycyna #lekarz #patologia #zarobki #medycyna #korposwiat #studbaza #lekarski
https://www.money.pl/gospodarka/resort-zdrowia-idzie-na-zwarcie-z-lekarzami-szykuje-dwie-kluczowe-zmiany-7182129350466304a.html
#praca #pracbaza #medycyna #lekarz #patologia #zarobki #medycyna #korposwiat #studbaza #lekarski

atteint +98
utknąłem w windzie w centrum handlowym.
pomoc ze strony ochrony obiektu okazała się c---a warta, więc czekam na dotarcie zewnętrznego technika c--j wie skąd i za ile.
mam ze sobą namiot i końcówkę wkładu w efajce. gdybym miał zapaliłbym jointa.
pomoc ze strony ochrony obiektu okazała się c---a warta, więc czekam na dotarcie zewnętrznego technika c--j wie skąd i za ile.
mam ze sobą namiot i końcówkę wkładu w efajce. gdybym miał zapaliłbym jointa.
źródło: 1000001563
Pobierz

#kiszak #bekazludologuff #bekazludologow #gry
źródło: temp_file9075113369741367381
Pobierz@Intellectually_superior: Nie wiem, ale jeśli tak piszesz to pewnie tak
@Intellectually_superior: To nie jest tak, że na tego wieśka 3 ogólnie próbowano nakręcać jakiś niesamowity hype? Bo ja to kojarzę wieśka 3 głównie z tego, że w pewnym momencie wszędzie w Polsce ciuchy z tym były jak do sieciówki poszedłes.
@Intellectually_superior: Rozumiem, chociaż osobiście na przykład też od jakiegoś czasu jestem bardzo sceptycznie nastawiony do opinii ludzi o grach, najlepiej samemu sprawdzić. Zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, że dziś ludzie bardzo często nie mają własnego zdania i gustu tylko ich zdaniem jest zdanie na przykład takiego Kiszaka.
@Intellectually_superior: W ogóle ta trójka to jest syf jak dla mnie. W sensie z potencjałem, którego nie wykorzystali, chyba przez jakiś brak doświadczenia w takich dużych grach o otwartym świecie. Choćby crafting i potionsy. Jak sobie grasz normalnie to w pewnym momencie masz tyle składników do eliksirów, że nie ma co z nimi robić, prócz sprzedaży. Gdyby trzeba było
@Herbacin: Tiaaa, crafting w tej grze to xD I jeszcze te odwary, masz w ekwipunku z 20 z czego może 3 się do czegoś nadaje i użyjesz
źródło: 3844d9c7986b159f31ed89bc11a8e36733d756a9fc7b3141e24c53a5f6959bb9
Pobierz@Intellectually_superior: Ja ich używałem na konkretne sytuacje (ostatecznie niepotrzebnie), chociaż wielu nie było nawet kiedy, a miejsce zajmowały. Gdyby to było posegregowane chociaż jakoś, a nie że szukać trzeba co to za syf w Eq.
@Herbacin: Frustrujące było to że trzeba w ogóle było wejść tryb medytacji(i wybrać jeszcze konkretną opcję) aby zrobić eliksiry. Jesteś niedaleko grupki z którą masz walczyć ale postrzegasz że nie masz eliksirów, to musisz jeszcze odwalać medytacje tylko po to; a samych eliksirów mogłeś mieć co najwyżej 3.
@Intellectually_superior: Coo, to chyba ty z czymś mylisz stary. We Wieśku 1 masz eq podzielone na trzy, każdy dział chyba 3x5, czy coś takiego i możesz sobie eliksirów robić ile chcesz. Ja zawsze jeden dział sobie zajmuję eliksirami, drugi np składnikami, a trzeci innymi duperelami.
Są też te skróty, których jest 3, ale to i tak dopiero pod koniec gry bo to najlepsza