Wpis z mikrobloga

@curiousboi: piękny grat, ojciec miał takiego z salonu w tym drugim dostępnym kolorze: zielonym xD Jedyne auto w którym chciało mi się rzygać, zawieszenie jakieś dziwne miękkie było. Posiedziałby w środku choć chwilę :)
  • Odpowiedz
@razorn3: No na ten przykład ja. Jadąc z południa Polski do Chorwacji pierwszy przystanek to słowacki Raj, później Budapeszt następnie Jeziora Plitwickie , Wodospady siup i jestem na Peljesacu. ( ͡° ͜ʖ ͡°) A to nie było moje ostatnie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kto koorva normalny wybiera się na urlop bez auta? Chyba tylko po to żeby gnić w hotelu i
  • Odpowiedz
@anonim1133: Dokładnie. Ja mam akurat od4 do 5h drogi w zależności w ktore miejsce.
Z reguły wyjazd na 2 do 4 nocy. Noclegi są tanie, do 150zl za dobę da sie znaleźć. Przepłacać w knajpach nie lubimy, takze taki wyjazd na 4 nocki nad morze jest po prostu sporo tańszy niż jazda do Włoch czy Chorwacji.
No pogoda jak pogoda, można trafić na tragedię.
Ale nawet jak na screenie widać,
  • Odpowiedz
@stuparevic: uwielbiam polskie morze. Dla dzieciaka też jest sporo lepsze niż np chorwackie kamieniste plaże. Tylko nie bookuje terminu rok wcześniej, a parę dni przed wyjazdem, jak prognozy pogody są już w miarę rzetelne.
  • Odpowiedz
@stuparevic: kto k---a normalny majac over 20 lat jedzie nad polskie morze xD za dzieciaka jezdzilem prawie co roku w tamte rejony, zawsze k---a zimno, drogo w pobliskich gastronomiach, moze brzmie ojkofobicznie ale jestem z poludnia kraju, i wole sobie swoim gruzem w LPG jechac nad morze czarne, do albanii, czy nawet do wloch (been here done that)

@curiousboi: ja byłem cały ostatni tydzień w Świnoujściu i na
  • Odpowiedz
@stuparevic no cześć. Ja jutro zaczynam taki urlop wyjazdem do Gdańska i Łeby( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
Żona chciała zobaczyć morze. Mam jednak opracowane atrakcje nawet i na taką pogodę ¯_(ツ)_/¯ Mnie z kolei na myśl wyjazdu poza Polskę na upalne południe już się nie chce. Plusem jest to ,że na pewno się nie opale czego nie lubię.
  • Odpowiedz