Wpis z mikrobloga

@stuparevic: Nareszcie trochę popada bo sucho jak pieprz. Polska i lato są nie tylko dla turystów. Takie ciągłe marudzenie że nie mamy samych dni słonecznych w roku jest dziecinne i bez sensu bo przecież musi padać, żebyś miał co żreć, geniuszu.
  • Odpowiedz
@jakis-takis: trudno o jednoznaczną odpowiedź to zależy ile dałeś za mieszkanie vs w ile lat spodziewasz się zwrotu z takiej inwestycji. ja mam blisko morza więc sezon wygląda nieźle aczkolwiek poza sezonem zyski nie są dużo większe (w niektórych miesiącach) od zwykłego długiego terminu. Na pewno ofert jest dużo trzeba walczyć ceną i jak nie ogarniasz tego sam a np masz panią od sprzątania to będziesz mieć raczej większe niż
  • Odpowiedz
@curiousboi: Byłbym odrobinę mniej radykalny.

Zależy do jakiej formy wypoczynku i indywidualnych okoliczności. Jeśli ktoś ma w planach leżeć fiutkiem do góry przez tydzień, to rzeczywiście all excuseme albo inna Czarnogóra jest dobrym pomysłem. Jak masz urlop latem i chcesz działać aktywnie, to dla mnie te miejsca są już temperaturowo nie do zniesienia. A większość rodziców bierze urlop w tym czasie, bo przecież szkoła jest zamknięta. Dzieci są zresztą kolejnym
  • Odpowiedz
@curiousboi: @stuparevic A czemu niby nie? Polskie wybrzeże to gratka dla miłośników militariów jak ja.
Weźmy na przykład taki półwysep helski - byłem tam w ubiegłym miesiącu trzy dni z czego dwa był deszczowe. To tylko na plus bo ludzie nie ruszają wtedy d--y z hoteli. Cały półwysep jest naszpikowany schronami, stanowiskami artylerii, okopami, transzejami, wieżami obserwacyjnymi i całą resztą innych wojskowych konstrukcji.
Spędziłem trzy dni na wędrówkach przez
SzycheU - @curiousboi: @stuparevic A czemu niby nie? Polskie wybrzeże to gratka dla m...

źródło: DSC_4873

Pobierz
  • Odpowiedz
@arsze_nick: Z Podkarpacia ale w sumie blisko mam i do świętokrzyskiego i lubelskiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co dla innych jest katorgą dla mnie jest przygodą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chyba najlepsza moja trasa była przez góry Bośni i Czarnogóry żeby się dostać do Boki.
  • Odpowiedz