Wpis z mikrobloga

@stuparevic pobyt nad polskim morzem to wyższy koszt niz w Hiszpanii, Grecji, Turcji, Chorwacji czy Egipcie. Mozna byłoby wymieniać pewnie jeszcze. Ceny noclegów i gastro odjechały. Jeśli ktos tutaj nie mieszka, to nie wiem po co tu przyjeżdżać.
  • Odpowiedz
@curiousboi kurde za gowniaka tylko nad polskie morze jeździliśmy. Oczywiście nie co roku. Ale pamiętam jak zawsze chciałem zobaczyć coś innego a starzy się bali bo tam się nie dogadają z nikim i jeszcze coś się stanie i nie będą wiedzieli co robić xD
  • Odpowiedz
  • 252
@razorn3: taaa, 2h, a realnie ponad pół dnia traktowania jak bydło i przepychania z kolejki do kolejki. Poza tym - zwiedzisz też coś po drodze i na miejscu masz auto.
  • Odpowiedz
@Tommy__: i to chyba główny motyw wyjazdu z takiego Śląska na pomorze. Strach, bariera psychologiczna i językowa. Sam mieszkam obok trasy na półwysep, wczoraj już było widać solidny w obie strony. Nigdy nie przestanie mnie to fascynować. Daliśmy się raz namówić na tydzień pod Mielnem, bo jednak otwarte morze, cały czas padało, ceny jak w Trojmiescie w typowych tourist trapach. Łącznie wydaliśmy prawie tyle, co za last minute do Grecji.
  • Odpowiedz